Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajooj pa to moze samo klizit po ulazu....
Da... Strasno....SIG jel si bila kad s nekim ko ima kao ja dignutog?
Stvarno si bila s nekim takvim???? i kakav je osjećaj bio?Da... Strasno....
Nemam...Sig imas profil na smokvi mozda?
Pa ono iskreno za seks nije....Stvarno si bila s nekim takvim???? i kakav je osjećaj bio?
imas kakav savjet za mene?Pa ono iskreno za seks nije....
Neki ženski savjet??? što bi mi preporučila u sexu??? kak bi ti na mom mjestu?Pa ono iskreno za seks nije....
Operirala se i napravila picku....Neki ženski savjet??? što bi mi preporučila u sexu??? kak bi ti na mom mjestu?
A dobro, mozda sad pretjeruješ.. Mislim da sam bio korektan kad sam stavio slike.. ili stvarno tak mislisOperirala se i napravila picku....
Stvarno tako mislim.A dobro, mozda sad pretjeruješ.. Mislim da sam bio korektan kad sam stavio slike.. ili stvarno tak mislis
pa ne znam sta bi dobio s tim.. Ionako moram piskit na sjedeci, ali ovako bar mogu svrsit,, da to napravim ne bi mogao.. al ocito me sprdas. ne znam zasto.Stvarno tako mislim.
Nije smijesno patak, Ventura mi je najbolji mladji decko do sad.... Oslobodio se i ima stila... Mastovit je, nije ukocen kao prvi put... Rekla sam da cu pisati pricu o poplavi i jednom decku... Radi se o zaista fizicki zgodnom decku, koji me u momentima podsjetio na venturu(komunikacija, prica na pocetku) ali akcija je suzdrzana, hladnjikava s njegove strane i ja sam uvijek bila dominantnija(sa 22 god)... A poplava zato jer je ne znam jel u prvom susretu ili nekom od sljedecih ali procurio je bojler i napravio veliku poplavu u cijelom stanu, ett po tome sam zapamtila... Generalno ne mogu izdvojiti mladeg decka da je u odnosu bio opusten, strastven, spontan.. Da nisu bile samo tri slavne poze i kraj...Venturaa javi se i postavi fotku ovdje da se svi sruse!!!
Uglavnom, nadam se da su mu godine i iskustvo u meduvremenu donijele potrebnu spontanost i energiju...Izgled i komunikacija bile su mu jace strane... Tri mjeseca nakon toga upoznala sam moda,... Konacno nekog dovoljno dominantnog za mene...Nije smijesno patak, Ventura mi je najbolji mladji decko do sad.... Oslobodio se i ima stila... Mastovit je, nije ukocen kao prvi put... Rekla sam da cu pisati pricu o poplavi i jednom decku... Radi se o zaista fizicki zgodnom decku, koji me u momentima podsjetio na venturu(komunikacija, prica na pocetku) ali akcija je suzdrzana, hladnjikava s njegove strane i ja sam uvijek bila dominantnija(sa 22 god)... A poplava zato jer je ne znam jel u prvom susretu ili nekom od sljedecih ali procurio je bojler i napravio veliku poplavu u cijelom stanu, ett po tome sam zapamtila... Generalno ne mogu izdvojiti mladeg decka da je u odnosu bio opusten, strastven, spontan.. Da nisu bile samo tri slavne poze i kraj...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|