Sisata i guzata
Well-known member
A dobro... Al mislim da mu je lakse napravit picku...Mogla si mu preporuciti operativni zahvat, zapravo ljudi s takvim problemom i idu na takvu operaciju a ne da si napravi picku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobro... Al mislim da mu je lakse napravit picku...Mogla si mu preporuciti operativni zahvat, zapravo ljudi s takvim problemom i idu na takvu operaciju a ne da si napravi picku
Onda je istina i ono što si meni reklaAhahahhaa... Danas sam u elementu.. Brutalno iskrena
Pa sve je istina, danas mi je dan brutalne surove iskrenostiOnda je istina i ono što si meni rekla
Generalno glupo da odrasli covjek objavljuje javno sliku kurca.. Ne vidim motiv a da je normalan za tako nestoA dobro... Al mislim da mu je lakse napravit picku...
Eto, to je odgovor kakav si mu trebala napisati. I tebi nije problem to napisati a njemu je to lijepo pročitati.Pa realno kurac mu je premali za seks i ne stoji mu bas... Moze probat anal s npr sitnom slatkom breskvi om
Pa jesam... Da nade usku zenu.. Napisala sto puta al on po svomEto, to je odgovor kakav si mu trebala napisati. I tebi nije problem to napisati a njemu je to lijepo pročitati.
Kao i kad tebi netko da kompliment, ništa ne košta ali je ugodno čuti
Hrabar potez u svakom slucaju...anonimno je, tako da nije neka steta..iskreno, gadno je to za vidjeti ali covjeku je trebalo misljenje od zenske osobe...Generalno glupo da odrasli covjek objavljuje javno sliku kurca.. Ne vidim motiv a da je normalan za tako nesto
Ne vjerujem bas da mu je trebalo misljenje... Vise se htio pohvaliti ili da mu ja kazem ma nije ti mali kurac, sta zajebavasHrabar potez u svakom slucaju...anonimno je, tako da nije neka steta..iskreno, gadno je to za vidjeti ali covjeku je trebalo misljenje od zenske osobe...
Brutalno iskreno bi bilo da ti je rekla da posjetiš nekog dobrog psihologa i riješiš se kompleksa, nesigurnosti , strahova i ostalih vise psiholoških problemaOnda je istina i ono što si meni rekla
Ma mislim da je to ipak montaža, pa ne može biti ipak tako mali!!!!!Ne vjerujem bas da mu je trebalo misljenje... Vise se htio pohvaliti ili da mu ja kazem ma nije ti mali kurac, sta zajebavas
Pa u smislu vidi mi kurac, jelda da nije ipak maliPohvaliti????
Ma ide na bolje kazem ti... Zadnji put smo se zezali dva sata, pricaliBrutalno iskreno bi bilo da ti je rekla da posjetiš nekog dobrog psihologa i riješiš se kompleksa, nesigurnosti , strahova i ostalih vise psiholoških problema
Kad sam bio mladjan lovac jaaaaaa........., jebao sam nekoliko djevojaka i to upravo tako ljubomorniDaj Mod smanji doživljaj ili se prebaci u Lovački vjesnik
Mislim, ako je tako mali da bi mu i oni škrci iz HZZO-a dozvolili operaciju na teret proračunaMa mislim da je to ipak montaža, pa ne može biti ipak tako mali!!!!!
Evo sad se vi zezate na njegov racunMislim, ako je tako mali da bi mu i oni škrci iz HZZO-a dozvolili operaciju na teret proračuna
Svjestan je on svega, zapravo je htio potvrdu da mu je zaista mali, jer su mu nekke tvoje kolegice rekle da nisu primjetile da je malen ali sigurno nije ocekivao da ce mu netko rec da si napravi picku...Pa u smislu vidi mi kurac, jelda da nije ipak mali
E al ako ja dam kritiku znaci da nada postoji... Inace ignoriramBrutalno iskreno bi bilo da ti je rekla da posjetiš nekog dobrog psihologa i riješiš se kompleksa, nesigurnosti , strahova i ostalih vise psiholoških problema
Kak nisu primijetile, btw to nisu moje kolegice...Svjestan je on svega, zapravo je htio potvrdu da mu je zaista mali, jer su mu nekke tvoje kolegice rekle da nisu primjetile da je malen ali sigurno nije ocekivao da ce mu netko rec da si napravi picku...
Hvalite me usta moja poderati ću vasKad sam bio mladjan lovac jaaaaaa........., jebao sam nekoliko djevojaka i to upravo tako ljubomorni
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|