centarfluid
Active member
dobar dan svima.. ja sam novi ovdje, ali ako me prihvacate prikljucio bi se ponekad forumu. prilično ste mi zanimljivi.. !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvucis kao idealna zenaA inace, cura sam kakvu bi svatko ppzelio.. Volim do neba i nazad, brizna, pazljiva, predana
Zvucis kao idealna zena
meni je to odlično!Ja sam cula da je to fenomenalno iskustvo...
Neee. Cugica, klopica, mazenje..Jel hodas ko šestar?
Rekla si do jutra...
Hvala za odgovor na anketu!!!Caos ljudi, eto me nazad, pa sta je sa temom dok me nemabtw glasala sam u anketi za male penise...
Jesi li se kad susrela sa penisom manjim od 10 cm u erekciji,, ako da kako je bilo?Hvala za odgovor na anketu!!!
Jesam, odlicnoJesi li se kad susrela sa penisom manjim od 10 cm u erekciji,, ako da kako je bilo?
Evo ispricavam se ako gnjavim.. Dakle ja sam jedan od onih koji ima mikropenis,, oko 7 cm e erekciji i volio bi znati zenska misljenja o tome.. Neki ce me vjerojatno sprdat ovdje, ali to me nije briga.. Posto se ne poznajemo zelio bi cuti sto jedna obicna, normalna zena misli o takvom penisu.. To je to.. Nema viseCaos ljudi, eto me nazad, pa sta je sa temom dok me nemabtw glasala sam u anketi za male penise...
Ja volim male penise, ti?Jesam, odlicno
7 cm u erekciji... JaooEvo ispricavam se ako gnjavim.. Dakle ja sam jedan od onih koji ima mikropenis,, oko 7 cm e erekciji i volio bi znati zenska misljenja o tome.. Neki ce me vjerojatno sprdat ovdje, ali to me nije briga.. Posto se ne poznajemo zelio bi cuti sto jedna obicna, normalna zena misli o takvom penisu.. To je to.. Nema vise
Trazi zensku sa uzom vaginom7 cm u erekciji... Jaoo
Hvala na odgovoru,, ja osobno nit volim nit ne volim.. Vise me zanima zenska stranaJa volim male penise, ti?
Q7 cm u erekciji... Jaoo
A jel tanak ili?Hvala na odgovoru,, ja osobno nit volim nit ne volim.. Vise me zanima zenska strana
Q
A je jbg,, ako sam dobro mjerio, 4.0 obujam, 7 cm duzina.. Zato mi je malo problem oko kondomaA jel tanak ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|