centarfluid
Active member
Jel moze privatne poruke?A jel tanak ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze privatne poruke?A jel tanak ili?
Postoje kondomi za mali penis, zovu se sa B ali mi zastekao mozakA je jbg,, ako sam dobro mjerio, 4.0 obujam, 7 cm duzina.. Zato mi je malo problem oko kondoma
Najmanji je my size 47,, a manji su samo they fit kojih nema kod nas..Postoje kondomi za mali penis, zovu se sa B ali mi zastekao mozak
Ja bi htio znati iskreni odgovor, kaav je osjecaj kad zena spava sa deckom koji ima jako mali penis.. Ono, bas iskreno,, bez laganjaPostoje kondomi za mali penis, zovu se sa B ali mi zastekao mozak
Znaci ..mene neces ni nagrditSutra na radost nasih citaoca pocinjem pisati diskretne ali i najjace dogodovstine u ovom poslu svih ovih godina... Pocet cu od jednog decka i jedne poplave.... Pa sve do dana danasnjeg....
A jbt , kako joj se uvijek zalome likovi , a već 10 godina luduje po Zagrebu , svi stari jebači ju izbjegavaju u širokom luku , ali dobra stvar je da dolaze novi i mladi i neiskusni , a ona vreba . Trebalo bi postavit Jumbo plakate po gradu s njezinom slikom i veliko NEKorona je dusevna bolest koja ulazi na supak
Pa dobro je i rekla.....
A curino zadovoljstvo, nista, ha? A dok ima prst ne mora biti cvrst by oldieOvom gore dečku s malim pimpekom samo savjet : Ne opterećuj se veličinom svog pimpeka , bitno je da je tebi dobro , a drugu stranu tko jebe , nije tvoj problem
Uostalom , veličina je u očima promatrača
Al ovo za koronu def istina...Ovom gore dečku s malim pimpekom samo savjet : Ne opterećuj se veličinom svog pimpeka , bitno je da je tebi dobro , a drugu stranu tko jebe , nije tvoj problem
Uostalom , veličina je u očima promatrača
Zadovoljstvo djevojke se postiže dubinom novčanika i izdašnom nagradom u obliku obilnog shoppingaA curino zadovoljstvo, nista, ha? A dok ima prst ne mora biti cvrst by oldie
Ee jbg... Dok ce on mislit da je ona u shoppingu ona na drugom k.....Zadovoljstvo djevojke se postiže dubinom novčanika i izdašnom nagradom u obliku obilnog shoppinga
Mozda dobro lize, to uvijek izvuce impotentne npr... Al 7 u erekciji, ne znam sta bi s tim.....Ee jbg... Dok ce on mislit da je ona u shoppingu ona na drugom k.....
Ti ne znaš , ali ima djevojaka koje znaju . Svaki lonac ima svoj poklopacMozda dobro lize, to uvijek izvuce impotentne npr... Al 7 u erekciji, ne znam sta bi s tim.....
Mozda stane u guzu....Ti ne znaš , ali ima djevojaka koje znaju . Svaki lonac ima svoj poklopac
Koliki je tvoj minimum? ispod koliko ti ne paše..Mozda dobro lize, to uvijek izvuce impotentne npr... Al 7 u erekciji, ne znam sta bi s tim.....
Slazem seIdealan kurac je 16-18 cm i lijepo ga vidjet....
Pa ne mogu svrsiti,stalno ispada van.... Ali nisam ja tu da te ubijam u pojam.ima jako uskih djevojaka vjerojatno kojima bi bilo taman.....a kad si bila s manjima, jel problem bio u osjećaju ili nešto drugo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|