Morao sam to probat...jbgI jesi je ostavio? Gade...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morao sam to probat...jbgI jesi je ostavio? Gade...
Normalno da je nisi ostavio kad ti je dala, taj tren, ali malo kasnije daJesam.. i morao sam jojobecat da ju necu ostavit kad mi da
I to pod cijenu njenih osjecaja.. Jaoo... Mi zene....Morao sam to probat...jbg
Vi žene da ste pametne mogle bi me sve imati!!!!!I to pod cijenu njenih osjecaja.. Jaoo... Mi zene....
Ja sam imala ljigu prvi put.. Mene je bolilo a on me tjesio jos malo pa sam gotov.. Znaci.. Starsno...Normalno da je nisi ostavio kad ti je dala, taj tren, ali malo kasnije da
A ne pitaš se kako je njemu bilo???? Baš si bezosjećajna!!!!Ja sam imala ljigu prvi put.. Mene je bolilo a on me tjesio jos malo pa sam gotov.. Znaci.. Starsno...
Ja???? Sreca pa je bio mali, za danaanje moje pojmove...A ne pitaš se kako je njemu bilo???? Baš si bezosjećajna!!!!
Od tad sam feministkinja i osvecujem se muskarcima..Ja???? Sreca pa je bio mali, za danaanje moje pojmove...
Sig, koliki je bio najmanji i koliko najveci. Odokativno...Ja???? Sreca pa je bio mali, za danaanje moje pojmove...
Oko 9,10 najmanji... A najveci nezz oko 20...sve je to tu, prosjek.. Nije u tome stvar, ja ne volim prevelikeSig, koliki je bio najmanji i koliko najveci. Odokativno...
E pa to ti ja pričam, zamisli kako je njemu bilo.Ja???? Sreca pa je bio mali, za danaanje moje pojmove...
Ventura je tamanOko 9,10 najmanji... A najveci nezz oko 20...sve je to tu, prosjek.. Nije u tome stvar, ja ne volim prevelike
A daaaaj... Bilo je za plakat.. Jos u garazi hladnoj sugavoj, on napusen...E pa to ti ja pričam, zamisli kako je njemu bilo.
"Mama draga, onaj moj vjeruje da sam nevina. Što da radim?
Kćeri stavi paradajz!!!
Pa mama bit će mu pretvrdo!!!
Hajde kćeri, kad je tvoj tata mogao lubenicu moći će ovaj tvoj kilavac paradajz!"
Uglavnom prvi put skoro nikad nije dobarA daaaaj... Bilo je za plakat.. Jos u garazi hladnoj sugavoj, on napusen...
Al vec sam predugo cekala pa ajde, 18,5 godUglavnom prvi put skoro nikad nije dobar
E sad bi ti da je on latino lover, da su kontrolirani meteo uvjeti i hotel sa 5 zvjezdica.A daaaaj... Bilo je za plakat.. Jos u garazi hladnoj sugavoj, on napusen...
On je imao 18,5 a ti????Al vec sam predugo cekala pa ajde, 18,5 god
Pa daa, da bude za pohvaliti seE sad bi ti da je on latino lover, da su kontrolirani meteo uvjeti i hotel sa 5 zvjezdica.
Ja 18,5 on 26On je imao 18,5 a ti????
A nisi čitala bajke?????Pa daa, da bude za pohvaliti se
Tel: 064/677-677
|
|
|
|