old&ugly
Well-known member
Pa čim nađemo nevinu kurvu, pravimo feštu a možda i svatoveI to medu kurvama... Eto tko je Ventura sad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čim nađemo nevinu kurvu, pravimo feštu a možda i svatoveI to medu kurvama... Eto tko je Ventura sad...
Pa ako je nevina. Sigurno nije kurva.I to medu kurvama... Eto tko je Ventura sad...
Pa da... Ali trazis medu kurvama nevinu.. Jer obilazis kurve a trazis djevicu...Pa ako je nevina. Sigurno nije kurva.
Pa mi smo klasa optimistPa da... Ali trazis medu kurvama nevinu.. Jer obilazis kurve a trazis djevicu...
Paradoks jelda?Pa da... Ali trazis medu kurvama nevinu.. Jer obilazis kurve a trazis djevicu...
Veliki...Paradoks jelda?
Frende, kad je nađemo ja je odmah vodim na narodnjakeParadoks jelda?
Ali kad nademo onda se povlacimoPa mi smo klasa optimist
Podsjetilo me na Venturu.. Ali on je nevin za tebe....Veliki...
Evo me Oldie, nevina sam.. Nista nisam krivaFrende, kad je nađemo ja je odmah vodim na narodnjake
Samo ako ona to bude tražilaAli kad nademo onda se povlacimo
Ne vjerujem ti, sigurno si seksom podmitila suca, ti si ko MamićEvo me Oldie, nevina sam.. Nista nisam kriva
Pa svi smo bili djevci, odnosno imali smo prvi putBtw dal je tko od vas bio sa djevicom, odnosno prvi u zivotu?
Ali da ste vi imali iskustvo vec a ona ne...Pa svi smo bili djevci, odnosno imali smo prvi put
Jesam.. i morao sam jojobecat da ju necu ostavit kad mi daBtw dal je tko od vas bio sa djevicom, odnosno prvi u zivotu?
I jesi je ostavio? Gade...Jesam.. i morao sam jojobecat da je necu ostavit kad mi da
Nisam odmahI jesi je ostavio? Gade...
Ružno iskustvo!!!!!Ali da ste vi imali iskustvo vec a ona ne...
E jbg. Sacekao si da se ohladi dan dva.. Koma...Nisam odmah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|