Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istraumatiziras se... Pogotovo u tim godinama... A kao on da budem govance nisam nikad uspjelaal zato si u kasnijem životu muškima to vratila sa kamatama haha
Mi kad se vidimo pozdravimo se... Proslo je vremena, naravno da ja tu ne osjecam vise nista ali gorcina ostaje urezana cijeli zivot..mozda je i bolje tako.. Na pocetku, nego da sam to dozivjela u kasnijim godinama...mrzim takve manipulatore. sa svim bivšim sam ostao u dobrim odnosima
Ah... Jucer sam napisala da me nitko nece vidjeti...drugi vikend sam na humanitarnom kupu na ontariju. oćemo na kavu?
Hahahahaha koja profilna ajmeZnali su,
Znali svi..
Da nam se od Boga lose pise...
Samo ja.. Nisam ja..
A znala sam te
Od svih najvise...
A i pjesmica je dobra.. Priznaj...Hahahahaha koja profilna ajme
Meni je svaka turbofolkara dobra tako da ti ne trebam priznat nistaA i pjesmica je dobra.. Priznaj...
Bas tako... Meni ne smeta da bilo tko objavi bilo sto.. Pa cak i ako se meni ne svida...jbg svatko sluša šta voli. treba to poštovati
Svaka cas, a ne kao neki tobejarabijbg svatko sluša šta voli. treba to poštovati
Opusteno, frisak si ovdje da ovako nasrces na silu.Ja ne ti ocajan kupi unuku nesto. Umjesto da placas "usluge" ...
Upravo....Opusteno, frisak si ovdje da ovako nasrces na silu.
Nije fer tako pisati o Somiju koji nikoga nije uvrijedio... Somy ima moj broj i vidio me na fotografiji na viberu... Ne treba ulaziti u bilo ciji zivot tko sto radi ili kupuje
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|