Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja gledam tako... Spojevi su neka druga sema..."Nije vrat nego šija"
BljakNeee... Obratit cu se nutricionisti koji ce mi sloziti bezmesne a zdrave obroke...
Ne prizivajte ga...nema patka haha
Znaš da smo i mi muškarci sujetni na godine a osobito kad se u tu priču ubaci nemoć i starostNije izjava u toku ... samo to ... ima vise u toj prici od financija ....
Dokazano da je svinjska mast ekvivalent maslinovom uljuMast je potrebna pa makar biljna ... veoma
jbg. svi će to dočekati. dok smo mi uživali oni nisu ni znali šta je sexZnaš da smo i mi muškarci sujetni na godine a osobito kad se u tu priču ubaci nemoć i starost
"Sjećam se kao da je to bilo danas kad je Babo Atif otišo od nas"prvi sex mi bio prije 40tak gog haha.sjećam se svrga koda je jučer bilo
Moj prije 10....prvi sex mi bio prije 40tak gog haha.sjećam se svrga koda je jučer bilo
Nespretnokako ti bilo prvi put?
Pa lose... Nabrzaka, neudobno, bolno...Dojmovi?
Mi smo par tjedana poslje toga prekinuli.Brzo je svakome ja mislim da se pocinje brojati od 4 puta iskreno. I pozeljno je imati istu partnericu/partnera radi groova
Znaci bolje da ne pisem... Kod mene tragikomedijai mojoj partnerici bilo bolno haha. al meni nije. svršio 3 puta u 15 min haha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|