Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prve ljubavi su posebne....baš sam je volio. i došla vojska i pa pa haha
Ahh ta romantika....živimo u istom gradu. sretnemo se ponekad. malo popričamo. moja žena je ne može vidjeti haha
da. nezaboravne,ali danas čujem da nije baš dobra osoba. ja onda od zaljubljenosti nisam ništa primjećivaoPrve ljubavi su posebne....
Nisam ga srela od 2012...vi u velikom gradu se bar ne srećete često
bolje takoNisam ga srela od 2012...
bila zaljubljena u njega?bolje tako
Jako... Toliko da sam prvi put htjela samo s njim... A otezalo se... Bilo je svade, suza, neprospavanih noci u klubu gdje je radio... Na kraju se i razbolio...bila zaljubljena u njega?
Sve su bile duge i iscrpne na sve moguce nacine... Nakon njega je dosao gad u pravom smislu te rijeci...bila u kojoj dužoj vezi?
Ne... Prvo je bio tu kao prijatelj dok smo ja i M prekidali, malo po malo dosao je na svoje i zavoljela sam i njega... Jako ruzne stvari su se dogadale tih godina... I 2015. pred ljeto kad sam ga se rijesila kao da sam se ponovno rodila...gad???pa nisi ga skužila?
Tada sam shvatila da muskarac mora biti muskarac... Da bih ponovno zavoljela..Ali ostavilo mi je jednu gorcinu, na samom pocetku, jos kao mladoj curi.. On je imao 42 godineNe... Prvo je bio tu kao prijatelj dok smo ja i M prekidali, malo po malo dosao je na svoje i zavoljela sam i njega... Jako ruzne stvari su se dogadale tih godina... I 2015. pred ljeto kad sam ga se rijesila kao da sam se ponovno rodila...
Od 2012 do 2015...vjerujem ti. ti podmukli sa strane su najgori. dugo bila sa njim
Na sve moguce nacine... Mislim da je to bio zadnji put u mom zivotu da sam se nekom predala u potpunosti.. I nikad vise goreg od sebe.. Samo boljegjbg. on te znao iskoristiti. ipak bio iskusniji
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|