nemam unuke.pati hahaJa ne ti ocajan kupi unuku nesto. Umjesto da placas "usluge" ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam unuke.pati hahaJa ne ti ocajan kupi unuku nesto. Umjesto da placas "usluge" ...
Spusti se na zemljuNe draga djeco .... ne sve je u nacinu ...
Drago mi je da nemas manje tih gena u svijetu
šta je tebi?Ne draga djeco .... ne sve je u nacinu ...
Drago mi je da nemas manje tih gena u svijetu
Kakve droge koristis?Tebi .......... tko si ti
Ne kuzim te, napadnes covjeka iz cista mira i sad jos govoris da smo pretuzni. Posto si isti ko i anci: zbogom odlazimZbogom ... ipak ste malo pre tužni ..............
Traziš?
Neki jaki opijati...Ne kuzim te, napadnes covjeka iz cista mira i sad jos govoris da smo pretuzni. Posto si isti ko i anci: zbogom odlazim
Kako ne, ako uzmemo alkohol kao opijat onda sig ne da ima vremena nego za nju je dodano jos par sati slobodeNitko na opijatima nema vremena ni mogucnosti uzivati u blagodatima interneta ... kao ja
Zato sto su pojedinci iskompleksirani Vama... A ne shvacaju da sto god rekli ili napravili, na mene apsolutno nema nikakvog utjecaja... Ja njih ne fermam radi njih samih, a ne radi vasih komplimenata ili bilo cega.. Dakle, dragi moji, stvar je iskljucivo u vama... Ne u Sombreru, dupeulizivacima ili slicno... Samo je do vasne znam što je to s ljudima. u životu se nikad ne svađam. a ovdje svako malo.opće nisam taj tip
Jedino sig zna o nama i mi pojedinacno o njoj ali Bogu hvala, diskretna jeto trebaju shvatiti. preozbiljno misle.ipak je to forum.možemo lagati kolko želimo. svi smo anonimno ovdje,al budala se uvjek skuži. sama se pokaže
Sto ljudi sti cudi netreba na nikog bacit kamentip poćeo vrijeđati bez razloga
Ides da sredis racuneI krecemoo...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|