Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna...Evo za sig jedna opasnija od noci u dubravi
Cekaj imam jednu agresivnu...
I ova isto
Cekaj imam jednu agresivnu
Uuu to je ta.. Daj rakiju odmah....
Tek cu..nisi radila danas?
Pa dobro kako se uopće mlada cura može upustiti u vezu sa matorim konjem, pa što uopće ona misli da on osim mladog mesa od nje očekuje?????Tada sam shvatila da muskarac mora biti muskarac... Da bih ponovno zavoljela..Ali ostavilo mi je jednu gorcinu, na samom pocetku, jos kao mladoj curi.. On je imao 42 godine
Mlada i zaljubljena... A on zgodan i proracunat... Bolje da vam ne pricam, svi cemo se izivciratPa dobro kako se uopće mlada cura može upustiti u vezu sa matorim konjem, pa što uopće ona misli da on osim mladog mesa od nje očekuje?????
Iskustvo za cijeli zivot, srecom imala sam vremena da se oporavim...Mlada i zaljubljena... A on zgodan i proracunat... Bolje da vam ne pricam, svi cemo se izivcirat
Polako Amds, polako, prvo se trebaš objesiti (oženiti) pa onda ćeš moći suditi.Nije nase da se mijesamo u njegove financije i na sta ce on trosit. Naravno nije nimalo okej od njega da u braku ovo radi, al ko smo mi da njemu sudimo. Ako on osjeca da je to pravo nek uziva i kraj.
Nema se tu što nervirati, ali to je opće poznato. Nama matorima je to i uzbuđenje i potreba da se sebi samima a i drugima dokazujemo i bildamo egoMlada i zaljubljena... A on zgodan i proracunat... Bolje da vam ne pricam, svi cemo se izivcirat
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|