Balki
Member
I svi vole prčit kao forumaš kuratzI svi imaju problema sa alkoholom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I svi vole prčit kao forumaš kuratzI svi imaju problema sa alkoholom....
Evo ga u originalnom izdanjuJa ne znam kad sam probao alkohol zadnji put. Trijezan sam mjesecima . Možda ako odem na rođendan pa popim pivu i tjt . To nije problem .
Dosadan si više winn69Vidim ja imam puno slučaja ovdje kojima trebaju svajteti. Povedao sam već pružam svakakve vrste savjeta i svi se plaćaju osim prvog, a neki su iskoristili već taj jedan besplatni
Če ne prestaneš srat ja ti purđu sprepičim kaj god to značiloVidim ja imam puno slučaja ovdje kojima trebaju svajteti. Povedao sam već pružam svakakve vrste savjeta i svi se plaćaju osim prvog, a neki su iskoristili već taj jedan besplatni
Dosadan si više winn69
Ja nisam kriv i molim da me se oslobodi od optužbe i da me se nomirira za Nobelovu nagradu za mir hvalaČe ne prestaneš srat ja ti purđu sprepičim kaj god to značilo
Gnoja peljaš em ga ja nesam naručilI svi su dosadni ko kurac
Peljam ga u svoje gorice i to ravno kroz tvoje dvorišće a ne s europlaniGnoja peljaš em ga ja nesam naručil
Zagorski hahaKoji je ovo jezik?
Ne pricaj glupostiLako tebi ti imaš ljubav
Vratit ce se Patak jaci nego ikad, najebali smo svi kad dodjeSad ce jos i patak uskocit
Nemaš koga zajebavati pa bi njega da se vratiVratit ce se Patak jaci nego ikad, najebali smo svi kad dodje
Naporan si, popij terapiju da se smiris, ides na ignore, pusa bokNemaš koga zajebavati pa bi njega da se vrati
Ma tebe cura voliNe pricaj gluposti
Njen problemMa tebe cura voli
Ti si svi miMarijole ja ti moram povedat. Svi accevi na forumu su moji. Čak i taj tvoj pripada meni. Ti nis ja , al ja sam ti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|