Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja gledam u budućnost , EUR OFCAli big brain time, klasa 300 europskih ili klasa 300 hrvaških
Hićete ninju na aparate povećanjem o 300€ za usluge. Taj zadnjih 400 kuna da na cafute i poslje ima problema nema za taksiPa ja gledam u budućnost , EUR OFC
Povedanjem sam štel napisat ampak ovaj bedasti autocorect fukapovećanjem
Đepna veneraU koju klasu nam spada Ana?
Sinek v krivoj si cirkvi. Ovdje u birtiji su sam pijanci. Imaš jel bil gdo pa tam iskaj iskustva
Jel bio tko, kakva su iskustva?
Dinamo gazi jbtVolim Dinamooooooooo, ale ale ale!! Dajte Genk da se igramo
Danas vidio Krunu Jurčića u Book Caffeu; inače omiljenom kafiću pokojnog gradonačelnika Bandića, taman reko da pitam Krunu kad se vraća na klupu DinamaDinamo gazi jbt
Ma Krki je najbolji ovo je europski dinamoDanas vidio Krunu Jurčića u Book Caffeu; inače omiljenom kafiću pokojnog gradonačelnika Bandića, taman reko da pitam Krunu kad se vraća na klupu Dinama
Bravo, tka treba, … treba držat visoku razinu populacije kopulacijeAdmin je psiho pa briše korisne threadove jbga
Ja ne vjerujem da je on ikome stvarao neke probleme. Način pisanja, odmjerenost, vrlo rijetko i blago uzvraćanje na provokacije i uvrede ne ukazuje na osobu kakvom ga opisujete. Meni više sliči da se neka osoba proglasila samožrtvom....Nema Venture vec par dana, cini se da je nasao novu zrtvu...
Ma salim se ja za Ventija. Ti znas da je on baby ovog foruma...Ja ne vjerujem da je on ikome stvarao neke probleme. Način pisanja, odmjerenost, vrlo rijetko i blago uzvraćanje na provokacije i uvrede ne ukazuje na osobu kakvom ga opisujete. Meni više sliči da se neka osoba proglasila samožrtvom....
Nadam se da nije puno zaglibio...da mi je samo znati čim ga je omađijala...Ma salim se ja za Ventija. Ti znas da je on baby ovog foruma...
Davno sam mu savjetovao da se makne od vjestice ali nije me slusao pa se uvalio u neka sranja
Dosao k sebi sad. Morao je prvo tresnuti da bi shvatio ali sta ces..Nadam se da nije puno zaglibio...da mi je samo znati čim ga je omađijala...
Vodila ga na kave, kolace i limunadu...Nadam se da nije puno zaglibio...da mi je samo znati čim ga je omađijala...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|