Birtijaške čakule

Kaj je ovaj pošandrcal morti. On bi fukal, a da ga ne dene

Kaj je ovaj pošandrcal morti. On bi fukal, a da ga ne dene
Jura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkic

Jura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkic
Ja nis Jura. Molim da me se oslobodi optužbe i nominira za Nobelovu nagradu za mir. Hvala . Odi fukaj nekog nis jebavo od leta 89 pa si počeo mjesat loncice. Kaj ni vredu s tobom sinek

Ja nis Jura. Molim da me se oslobodi optužbe i nominira za Nobelovu nagradu za mir. Hvala . Odi fukaj nekog nis jebavo od leta 89 pa si počeo mjesat loncice. Kaj ni vredu s tobom sinek

jel to znači da i onako siromašna ponuda na PO bude još siromašnija? netko valjda nije plaćao reket pandurima

jel to znači da i onako siromašna ponuda na PO bude još siromašnija? netko valjda nije plaćao reket pandurima
Haaaa Siniša , jesi li ti vidio ovo . Ima da ljubis zemlju po kojoj hodam . Nadam se da sam te spasio u zadnji čas , koliko god se ti ljutio na mene . Nekad je sok terapija najbolja . Neka si ti meni živ i zdrav i ne radi gluposti . Pazi sto pišeš po forumu .

Znaš Mocarte , malo me sram pisati o ovima klasa 300 . Reci će ljudi , vidi klošara , ne može sii priuštiti klasu 500 . Padam u ocima mladeži HDZ-a koja u meni vidi idejnog vodju za moderni kurvarluk . Ne mogu se spuštati na taj nivo .
Evo priznam da bi jedino Crystal platio 300.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh