Sisata i guzata 2
Active member
Nadam se da na ovom forumu ne vlada nicija diktatura i da se ljudi ne blokiraju radi meduljudskih odnosa vec samo ako postoji realan razlog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkicKaj je ovaj pošandrcal morti. On bi fukal, a da ga ne deneSumata
Postoje li u Zagrebu djevojke koje pružaju ovu uslugu? Tko ne zna što je "sumata", neka pogleda ove linkove: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=sumata&=true https://en.m.wikipedia.org/wiki/Types_of_prostitution_in_modern_Japan Primjer akcije...forum.ljubavni-oglasnik.net
Ventica, prestani se baviti tudim profilima fb i instagrama. Okreni neki broj..Fali instagramer
Samo da ne počne razgovarat sam sa sobom...Jura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkic
Ja nis Jura. Molim da me se oslobodi optužbe i nominira za Nobelovu nagradu za mir. Hvala . Odi fukaj nekog nis jebavo od leta 89 pa si počeo mjesat loncice. Kaj ni vredu s tobom sinekJura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkic
De odi pisat kaj buš povedo latini. Pazi da ne zamjenis papire čitao pa da nebus dosel u ducana pa bus došao tamo na suhomesnsto i povedao 2 minute blowjob without condom pak ti bu ova zviznula šamar nebuš znal kaj te spopaloSamo da ne počne razgovarat sam sa sobom...
Ja nis Jura. Molim da me se oslobodi optužbe i nominira za Nobelovu nagradu za mir. Hvala . Odi fukaj nekog nis jebavo od leta 89 pa si počeo mjesat loncice. Kaj ni vredu s tobom sinekJura, poceo si sebi lajkat postove. Koje su to niske igrice...mislili smo da si simpatican pijanec a u biti si propali alkic
Venti će vas razvalit , bit ćete uskoro svi propali jebaci za njegaVentica, prestani se baviti tudim profilima fb i instagrama. Okreni neki broj..
Haaaa Siniša , jesi li ti vidio ovo . Ima da ljubis zemlju po kojoj hodam . Nadam se da sam te spasio u zadnji čas , koliko god se ti ljutio na mene . Nekad je sok terapija najbolja . Neka si ti meni živ i zdrav i ne radi gluposti . Pazi sto pišeš po forumu .jel to znači da i onako siromašna ponuda na PO bude još siromašnija? netko valjda nije plaćao reket pandurimaRAZOTKRIVEN LANAC PROSTITUCIJE U ZAGREBU! Policija objavila sve detalje: Unajmljivali su se stanovi i apartmani.. - Zagreb.info
Zagrebačka policija izvijestila je ovog četvrtka da su u suradnji s drugim nadležnim tijelima zaustavili lanac prostitucije. Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su, u suradnji s policijskim službenicima Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog...www.zagreb.info
Ko je pao? Jel Nindja?Haaaa Siniša , jesi li ti vidio ovo . Ima da ljubis zemlju po kojoj hodam . Nadam se da sam te spasio u zadnji čas , koliko god se ti ljutio na mene . Nekad je sok terapija najbolja . Neka si ti meni živ i zdrav i ne radi gluposti . Pazi sto pišeš po forumu .
Ma nije Nindja ni Jura , budale i pijance Bog čuvaKo je pao? Jel Nindja?
Ana je klasa do 150 cmU koju klasu nam spada Ana?
Uffff , nema tu konkurencije .Napravi mi bebu klasa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|