Mosor Baba
Active member
Kako to, kako to...ne kužim...Siniša je imao samo oral?Nisam bio ni sa jednom ja preferiram kompletan sex a ne samo oral
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to, kako to...ne kužim...Siniša je imao samo oral?Nisam bio ni sa jednom ja preferiram kompletan sex a ne samo oral
I opet je samo njoj nešto smiješnoO pa i Sigi nam je tu
I opet je samo njoj nešto smiješno
Kaj ja znam. To pitaj nekog ko se zagleda u muške, a mene mores jedino pitat za neku deklu jel mi lijepa ili neJel se proljepšao u ove 3 godine?
Pogledaj neku komediju. Upali tv jednom.
Da preskupe su cure stvarnoSvaka koja mi se svidi na ege ili nije u zg ili nije verificirani profil ili je oral sa kabanicom ili sve okej al 250€ 1h pa kaj misle one da Hrvatska ima standarde ko Norveška i da svi imaju 1000€ placu
Niti jedna cura nije previše skupa , samo neki ne zaradjuju dovoljno . Davno sam naučio da nije bitno koliko trošiš , već koliko zaradjujesDa preskupe su cure stvarno
Jura odluci se brate za jedan nick, zasto se mucis?? Sebe i nasKaj ja znam. To pitaj nekog ko se zagleda u muške, a mene mores jedino pitat za neku deklu jel mi lijepa ili ne
De Odi fukaj neku ili nekog , a ne kaj tu mene v mozak fukas. Po ne znan ninja koji put nisam Jura i piše ti nick. Jura loče pivu ja se sam gemišta držimJura odluci se brate za jedan nick, zasto se mucis?? Sebe i nas
Đabe se trudis, zracis kao 5g mreza...De Odi fukaj neku ili nekog , a ne kaj tu mene v mozak fukas. Po ne znan ninja koji put nisam Jura i piše ti nick. Jura loče pivu ja se sam gemišta držim
Au sinek preveč piješ ni ti dobro to. Dat ću free savjet smanji pijacu . Previđaju ti se stvari, al znam kak je tak je i meni kad spijem preveč gemišta haluciniram i iskam guščere i kače po hiži , a ni ih tamĐabe se trudis, zracis kao 5g mreza...
Kolko ti moš sratAu sinek preveč piješ ni ti dobro to. Dat ću free savjet smanji pijacu . Previđaju ti se stvari, al znam kak je tak je i meni kad spijem preveč gemišta haluciniram i iskam guščere i kače po hiži , a ni ih tam
Iz vise profila...Kolko ti moš srat
On nije Jura nego Win69Iz vise profila...
A win69 je jura....On nije Jura nego Win69
I svi su dosadni ko kuracA win69 je jura....
I svi imaju problema sa alkoholom....I svi su dosadni ko kurac
Ja ne znam kad sam probao alkohol zadnji put. Trijezan sam mjesecima . Možda ako odem na rođendan pa popim pivu i tjt . To nije problem .I svi imaju problema sa alkoholom....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|