Tako jeNemojte zajebavat ninju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako jeNemojte zajebavat ninju
Bum jaNemojte zajebavat ninju
Može@Ninja da ponovimo ako te neko pita za preporuku Preporuči mu maricu. Pogotovo ako je neki novi regan
Tako je.Tako je
Ja to uvijek brkam, koja je Marica a koja Marija? Jel ih se može uzet skupa? Koliko?@Ninja da ponovimo ako te neko pita za preporuku Preporuči mu maricu. Pogotovo ako je neki novi regan
Marica ti je stara baba iz Dubrave a Marija je mlada bucka isto iz dubrave obje puše kurac a Marija se i jebe samo sa mlađima eto sad znašJa to uvijek brkam, koja je Marica a koja Marija? Jel ih se može uzet skupa? Koliko?
Kužim sad, si bio kod obe?Marica ti je stara baba iz Dubrave a Marija je Poljak mlada bucka isto iz dubrave obje puše kurac a Marija se i jebe samo sa mlađima eto sad znaš
Ako ne rade gfe odgovor ti je ne , ako rade odg je daKužim sad, si bio kod obe?
Nisam bio ni sa jednom ja preferiram kompletan sex a ne samo oralKužim sad, si bio kod obe?
Kad ju je moj pajdo pitao za fukanje prije par godina rekla mu je da joj nije zgodan i da može samo pusenje dobit ak oce ak neće nek odjebe. A imao je 20 i nešto leta tada prije 3 leta mislim da se to zdogodiloMarica ti je stara baba iz Dubrave a Marija je Poljak mlada bucka isto iz dubrave obje puše kurac a Marija se i jebe samo sa mlađima eto sad znaš
A bio si sa sinisom pajdasicom i fukao si je u dupe. Kak je to kompletan sex de mi povedaj to. Kazes jedno misliš drugo radiš trećeNisam bio ni sa jednom ja preferiram kompletan sex a ne samo oral
Nije baš tako bio sam ja kod puno žena sa PO koje nerade gfe ali u zadnje vrijeme preferiram koje rade gfeAko ne rade gfe odgovor ti je ne , ako rade odg je da
Previše si popio pa haluciniraš hahaIli sam ja spil prevec gemišta pa mi se sve zbrčkalo v glavi
O pa i Sigi nam je tu
Jel se proljepšao u ove 3 godine?Kad ju je moj pajdo pitao za fukanje prije par godina rekla mu je da joj nije zgodan i da može samo pusenje dobit ak oce ak neće nek odjebe. A imao je 20 i nešto leta tada prije 3 leta mislim da se to zdogodilo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|