Da jbt treba zvat na mob žene kad neradi wappInstagramuse na aparatima. Pao instagram i whatsapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jbt treba zvat na mob žene kad neradi wappInstagramuse na aparatima. Pao instagram i whatsapp
I messengerInstagramuse na aparatima. Pao instagram i whatsapp
Pa uzmeš i zoveš . Dobar dan u vezi oglasa zovem. Samo nemoj ko moj frend imat pojačan Mob i u kafiću. Tako lik zvao jednom iz plavog neku i javi se ona onako ko napaljeno. I ovaj u vezi oglasa kaže a ona kaže kao pola sata 400 kn sat 700-800. I neki deda čuje na pola razgovor on poklopi i pita ga deda a jel mladiću šta kupuješ kakave satove za 400 i 800 kn kupuješ . Daj mi broj da ja kupim unuku ovaj za 400 kn. Frajer odma u wc pobjegao drugi oglas zvat.Da jbt treba zvat na mob žene kad neradi wapp
E ti mi neki dr kad ti treba objasnjavatiKaj je pjesnik štel povedat
Nema one Ivane valjda ju admin izbrisaoE ti mi neki dr kad ti treba objasnjavati
Cek dok spijem par kupica gemišta. Onda Morti nebu trebalo objašnjavatiE ti mi neki dr kad ti treba objasnjavati
Nije https://forum.ljubavni-oglasnik.net/members/ivanakrizari.6314/#latest-activityNema one Ivane valjda ju admin izbrisao
Sad ih je ban i nju i onog Sesvete lika . Kolko sam vidio sami tražili ban pa ga dobili.Nema one Ivane valjda ju admin izbrisao
Kaj je bilo? Jel su bar dobri penezi tam. Štel sam ja delat to al nis vidio oglas nigdar za toPopisujem stanovništvo, koliko su stariji ljudi penzići normalniji, ovi mladi do 45 su većina kreteni. U Jugoslaviji se znao red, da se poštuju državni službenici.
Dobiš 8 kuna po osobi koju popišeš. Ako naletiš na Romsku obitelj to je puno novaca.Kaj je bilo? Jel su bar dobri penezi tam. Štel sam ja delat to al nis vidio oglas nigdar za to
Zato što se u Jugoslaviji znao red, išlo se u vojsku, poštovala se milicija i državni službenici. Dođem kod mladog ne zna lik na što mu se grije stan, kad sam drkaju po mobitelima.A oko 5000 bi se moglo skupit, al bojim se da je kasni sad. Nego kaj je bilo da si zaključio da su stariji pristojniji
Ako je podstanar moguće da ne zna. Kako on isto ne zna jel ima termostat ili nema taj je neki čudakZato što se u Jugoslaviji znao red, išlo se u vojsku, poštovala se milicija i državni službenici. Dođem kod mladog ne zna lik na što mu se grije stan, kad sam drkaju po mobitelima.
Meni ti je jednom bilo obrisano preko 200 poruka jer admin nema pametnijeg posla pa brise teme koje su korisne nama obicnim smrtnicimaEkipa jel su i vama izbrisane dio poslanih i primljenih poruka? Jel to bio neki pad sustava? Jednom forumasu kao i meni su izbrisane pa me zanima tocan uzrok..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|