Skužio je da ne pišeš recenzijeMeni ti je jednom bilo obrisano preko 200 poruka jer admin nema pametnijeg posla pa brise teme koje su korisne nama obicnim smrtnicima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skužio je da ne pišeš recenzijeMeni ti je jednom bilo obrisano preko 200 poruka jer admin nema pametnijeg posla pa brise teme koje su korisne nama obicnim smrtnicima
Ajde ti odjebi od meneSkužio je da ne pišeš recenzije
Privatne poruke su u pitanju, zato mi je cudno bas.. niti krsim pravila, niti vrijedam ikoga.Meni ti je jednom bilo obrisano preko 200 poruka jer admin nema pametnijeg posla pa brise teme koje su korisne nama obicnim smrtnicima
Jesi išao tamo prikazi sve ili kaj već piše? Mislim da se poruke same ovoga uklone sa početnog zaslona ajmo to tako nazvat ali da im možeš pristupiti na taj način. morti je taj izašao iz razgovora pa je poruk nestalaPrivatne poruke su u pitanju, zato mi je cudno bas.. niti krsim pravila, niti vrijedam ikoga.
Za žene nije bitna visinaTako sam i mislio da je Sig samo mali kepec od 90kg
Ista kao ove u oglasniku što se lažno predstavljaju ahahah
Da, pogotovo za one kojima je jedina mjera radijus.Za žene nije bitna visina
Istraživanja kažu da je idealno za ženu 15 cm višlji muškarac. Sigi bi to bilo 175 cm.Da, pogotovo za one kojima je jedina mjera radijus.
Ja sam bio kod nje 2tjedna starija malo zena nije ruzna pusi ga ludo mislija sam da ce mi ga usisat 400 kn sex + 100 ako hoces anal zato sam je i uzea dobar supak i iskreno mogi rec da nije bilo lose samo steta sta mi se taj dan javila cak i viki nego nedava anal pa sam zato isa kod ove
Jeli ta u ZagrebuJa sam bio kod nje 2tjedna starija malo zena nije ruzna pusi ga ludo mislija sam da ce mi ga usisat 400 kn sex + 100 ako hoces anal zato sam je i uzea dobar supak i iskreno mogi rec da nije bilo lose samo steta sta mi se taj dan javila cak i viki nego nedava anal pa sam zato isa kod ove
Da ga nije sig strpala u ćuzi...Jel to ventura fasovo ban
Da ga nije sig strpala u ćuzi...
Ako je, valjda neće tražiti i da se ljube...Da ga nije sig strpala u ćuzi...
Je na tresnjevaciJeli ta u Zagrebu
A još nije, ne znam, čekamNije ga nitko strpao .
sad je Ace
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|