Mozart
Well-known member
Hahahahaha a dodes u komentaru da volis debele i onda kazes ides kod viki koja ima 26 kila s krevetomMa nisam ni mis
Ma nisam ni mislio ići kod nje ona samo puši a bolje otići onda kod Viki dobim gfe i vrhunsko pušenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha a dodes u komentaru da volis debele i onda kazes ides kod viki koja ima 26 kila s krevetomMa nisam ni mis
Ma nisam ni mislio ići kod nje ona samo puši a bolje otići onda kod Viki dobim gfe i vrhunsko pušenje
A dobro Viki je iznimka ona radi odličan gfe i jako je zgodnaHahahahaha a dodes u komentaru da volis debele i onda kazes ides kod viki koja ima 26 kila s krevetom
Jel ima negdje slika ?Po onom sta sam ja vidio cura je lijepa al daleko je to od tolko zgodnog sta ti pises. Da nema silikone koljena bi joj bila veca od sisa
Meni je zgodna ali je jako draga i usluga je vrhunska baš uživa u sexu to se vidiPo onom sta sam ja vidio cura je lijepa al daleko je to od tolko zgodnog sta ti pises. Da nema silikone koljena bi joj bila veca od sisa
Nema njenog oglasaJel ima negdje slika ?
Haha ja se nebi bunioPa jbt koliko je hvalis nebi se zacudio da te ona zaprosi jednog dana
Mozda nema aktivnog, ali siguran sam da se negdje jos moze pronaci i izvuci neki stari oglas, ono sto jednom postavis na internet ostaje gotovo zauvijek, samo treba traziti i kopatiNema njenog ogkas
Nema njenog oglasa
Vjerojatno ima ali mene njena usluga oduševljava cura je super a vidim da nije samo meni a bio i kod zgodnih cura a usluga nikakva i oral sa kondomom užasKazem nije losa, lijepa je, ima tu po oglasniku i zgodnijih zenskih
Možda ali netreba meni njena slika znam kak izgledaMozda nema aktivnog, ali siguran sam da se negdje jos moze pronaci i izvuci neki stari oglas, ono sto jednom postavis na internet ostaje gotovo zauvijek, samo treba traziti i kopati
Da malo je ali jbg zato je sama usluga vrhunska pušenje odlično a i lijepo se ljubi to mi se sviđaZa moj ukus malo premrsava, ali lijepa je curka
Pa ja pitam za sebe, a ne za tebe, mene zanima kako izgledaMožda ali netreba meni njena slika znam kak izgleda
Napiši Dina Bojanić na tražilici PO pa ćeš vidit njene slike ali nevidi se lice tak da kad sam je vidio uživo vidio sam kak je zgodnaPa ja pitam za sebe, a ne za tebe, mene zanima kako izgleda
Pa tebi bi onda najviše pasala dominantna pušaćicaNasao, pa jbt ja sa 100kg bi je polomio hahaha
Imaš ju na facebukuNapiši Dina Bojanić na tražilici PO pa ćeš vidit njene slike ali nevidi se lice tak da kad sam je vidio uživo vidio sam kak je zgodna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|