Ne hvalaPa tebi bi onda najviše pasala dominantna pušaćica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne hvalaPa tebi bi onda najviše pasala dominantna pušaćica
Da Venti ali samo jedna slikaImaš ju na facebuku
Kako jedna, bilo ih je 100. Sve sa licem.Da Venti ali samo jedna slika
Zašto ne pa ona je taman za tebe il Marija P hahaNe hvala
Nema to bas previse veze, Vidis da cura samo pusi?Pa tebi bi onda najviše pasala dominantna pušaćica
Nema ima sliku samo profilnu odi pogledajKako jedna, bilo ih je 100. Sve sa licem.
Ajde ti meni sada pojasni zasto ti mislis da su njih dvije za mene? Po cemu si to zakljucio? samo po kilazi ?Zašto ne pa ona je taman za tebe il Marija P haha
Pa da njih nebuš slomio hahaAjde ti meni sada pojasni zasto ti mislis da su njih dvije za mene? Po cemu si to zakljucio? samo po kilazi ?
Gledao sam prije.Nema ima sliku samo profilnu odi pogledaj
Nema smisla ninjago ovo sta pricas. Obe puse prvenstveno.Pa da njih nebuš slomio haha
Dao bi im da mi popuse ako mi plateNema smisla ninjago ovo sta pricas. Obe puse prvenstveno.
A nije baš Marija se i jebe sa mlađima i ak joj se sviđaš a starijima samo pušiNema smisla ninjago ovo sta pricas. Obe puse prvenstveno.
Ipak ostajem pri svome, ne hvala.Pa da njih nebuš slomio haha
Otkud ti znaš jel si bio sa njom ?Marija se jebe ako vidi da imas suske, tu prioritet mladih i zgodnih pada u vodu
On sve zna, a nikad recenziju nije napisaoOtkud ti znaš jel si bio sa njom ?
A moraš imat auto ona puši u autu jbgTo je inace tako
Da baš takoOn sve zna, a nikad recenziju nije napisao
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|