Da me nisi zamijenio sa sobom?. Tebe jedino šarmantna dama pusta u stan koja korisiti tude slike i rastavljena ajd te pušta.Jura, tebe osim Sig nitko ne pusta u stan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da me nisi zamijenio sa sobom?. Tebe jedino šarmantna dama pusta u stan koja korisiti tude slike i rastavljena ajd te pušta.Jura, tebe osim Sig nitko ne pusta u stan
Jbt to je ona baba od 50 g hahaDa me nisi zamijenio sa sobom?. Tebe jedino šarmantna dama pusta u stan koja korisiti tude slike i rastavljena ajd te pušta.
I kaj fali Sig jelda Jura ?Da me nisi zamijenio sa sobom?. Tebe jedino šarmantna dama pusta u stan koja korisiti tude slike i rastavljena ajd te pušta.
Jura ne izmisljaj...opet imas poremecaje...ajde malo se ulogiraj u zagorca, dugo nisiDa me nisi zamijenio sa sobom?. Tebe jedino šarmantna dama pusta u stan koja korisiti tude slike i rastavljena ajd te pušta.
Jedino ko je sjebao je Leona i tjt . Ostale me sve pustile.Jura ne izmisljaj...opet imas poremecaje...ajde malo se ulogiraj u zagorca, dugo nisi
E vidiš ja se nijednoj nisam okrenuo pojebao sam i ružne i zgodne vjeruj miJedino što nisam probao u ovom hobiju je okret na peti . Zato ja prvo proučim sve i tek nakon 1 mjesec idem osim ako nije strankinja koja ima dobre recenzija ili neka kod koje sam bio pa znam kakva je pa ak mi bila dobra dog opet
Pa to sam i ja rekao da nisam to probao nikaf. Ja sam uvijek fin i normalan .E vidiš ja se nijednoj nisam okrenuo pojebao sam i ružne i zgodne vjeruj mi
Da ali neke kurve nisu fine pa te zajebu kao i menePa to sam i ja rekao da nisam to probao nikaf. Ja sam uvijek fin i normalan .
Pa kaj nisi onda neku drugu nazvao sa oglasnikaBaba sa selske/zagorske, ja sam bio radoznao pa sam se zaletio do nje cisto da vidim luciju koja s njom radi, al ni ona nije vise zlato. Tako da je bilo laganih 180 stupnjeva i put kuci punih jajca
To ti bilo prvi put? Moj prvi put je bio prije 3,4 godine katastrofa . Na adresu sam došao tako da sam policiju pitao u 2 ujutro di je adresa jer nisam mogao nać. Taman su naišli.Na potezu tresnjevke nisam nikog mogo dobit tad, a sve to mi je nekako bilo usput
Jbt Jura al si me nasmijo u 2 ujutro išao kod kurve ja nikad nisam išao tak kasnoTo ti bilo prvi put? Moj prvi put je bio prije 3,4 godine katastrofa . Na adresu sam došao tako da sam policiju pitao u 2 ujutro di je adresa jer nisam mogao nać. Taman su naišli.
Što češ. Ludost mladost.Jbt Jura al si me nasmijo u 2 ujutro išao kod kurve ja nikad nisam išao tak kasno
A jbt, i od dominantne si dobio odjeb... izdrziJbt Jura al si me nasmijo u 2 ujutro išao kod kurve ja nikad nisam išao tak kasno
Ma nisam ni mislio ići kod nje ona samo puši a bolje otići onda kod Viki dobim gfe i vrhunsko pušenjeA jbt, i od dominantne si dobio odjeb... izdrzi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|