Mosor Baba
Active member
Kužim te.Gle Kozjak mi stariji si moramo pomoći međusobno jel tak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kužim te.Gle Kozjak mi stariji si moramo pomoći međusobno jel tak ?
Pričekaj još par dana možda dođe koja dobra UkrajinkaZašto na ovom ege nema nikakve Ruskinje ukrajinke koja bi meni zapela za oko. Ima jedna al ta od 8 mjeseca nije whatsappu bila
Koja ? Ako misliš na onu zeleonoku ta me 2 put sjebala .Zna neko gdje je Leona? Šta je s njom?
Kak te sjebala nije ti se javila kad si došao na adresu ilKoja ? Ako misliš na onu zeleonoku ta me 2 put sjebala .
Da da. Šta je bilo?Koja ? Ako misliš na onu zeleonoku ta me 2 put sjebala .
Tako nekako. Ugl dog prvo jedan termin pomaknula pa rekla kao da mora opet i da misli da sam neozbiljan nisam pitao adresu i nis. Ja kažem može taj drugi termin i pitam adresu kaže Odi na parking javi se.Kak te sjebala nije ti se javila kad si došao na adresu il
Trebao si odmah pitat za adresu i doć pred stan i nazvat je tak ja radimTako nekako. Ugl dog prvo jedan termin pomaknula pa rekla kao da mora opet i da misli da sam neozbiljan nisam pitao adresu i nis. Ja kažem može taj drugi termin i pitam adresu kaže Odi na parking javi se.
Valjda ima stalne klijente pa si izvisio tak se meni Viki prvi put nije javljala kad sam došao pred njenu zgraduI poslje tu čekao odg i tako nakon pol h se javila s adresom. Ja došao javio se da sam tam ništa opet. I cuo sam da se vrsta otvaraju i uđem u zgradu i napise e sorry neću stic drugi put . Istu večer ju pitam za sutradan podne odg kao . Podne savrseno Da tako nes ja dođem u podne Mob odma izbaci kad zovem na whatsappu nije bila uopće i otišao nakon 30 min a prvi put izgubio oko 1h
Jesi ti bio kod nje?Trebao si odmah pitat za adresu i doć pred stan i nazvat je tak ja radim
NeJesi ti bio kod nje?
Ako je rijec o Leoni iz Rijeke jedna od boljih cura.Jesi ti bio kod nje?
Jura, tebe osim Sig nitko ne pusta u stanTako nekako. Ugl dog prvo jedan termin pomaknula pa rekla kao da mora opet i da misli da sam neozbiljan nisam pitao adresu i nis. Ja kažem može taj drugi termin i pitam adresu kaže Odi na parking javi se.
Kaj je to tak dobro kod LeoneAko je rijec o Leoni iz Rijeke jedna od boljih cura.
Jeste, odlična je. Kako izgledom tako i uslugom.Ako je rijec o Leoni iz Rijeke jedna od boljih cura.
Nekada bila odlicna, sada je samo prolazna....Jeste, odlična je. Kako izgledom tako i uslugom.
Jura, tebe osim Sig nitko ne pusta uKaj je bilo zakaj više nije dobra LeonaNekada bila odlicna, sada je samo prolazna....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|