Da obojiciNe kužim ništa. Jel tebi pušila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da obojiciNe kužim ništa. Jel tebi pušila?
Fuj to ti napravi ak ti se sviđa hahaBuraz, zazmiris i udris rupa je rupa a mozda ti se i svidi pa ponovis haha
Nema potrebe za time, jos uvijek mogu pronaci curu za pojebat kad i ako je potrebaFuj to ti napravi ak ti se sviđa haha
Pa i ja isto mogu na oglasniku naći curu za sexNema potrebe za time, jos uvijek mogu pronaci curu za pojebat kad i ako je potreba
BurazBuraz, zazmiris i udris rupa je rupa a mozda ti se i svidi pa ponovis haha
Imas problema nekih?
Ima ako plati 30 min a svrsi za 10 sekundi.Imas problema nekih?
Malo njemu malo tebi. Ajd neka, znači ti i Sina ste sad frendovi, paralelno gurate u ista usta. Ne kužim zašto si i njemu platio pušenje, kužiš? Ti platiš njemu da mu ona puši, kužiš?Da obojici
Ne kužim, zašto je morao i on sudjelovati? Kužiš?Ma ne nego sam platio da mu jebem frendicu kužiš
Zato jel smo dogovorili sex u troje i ja sam mislio da će ju i on jebati ali njemu je samo pušila kužišNe kužim, zašto je morao i on sudjelovati? Kužiš?
Marijole izmišljaIma ako plati 30 min a svrsi za 10 sekundi.
Nisan, možda bi neku korejku. Ove ostale su mi nekako čusne. Onako, fetiš su mi Ruskinje i slično mrvicu više od mene kad se uspije naći. Nisam niti fan ovih Latino bombardera.Kozjak jel si jebao azijatkinju ?
Kužim, a koliko te ta srećica koštala?Zato jel smo dogovorili sex u troje i ja sam mislio da će ju i on jebati ali njemu je samo pušila kužiš
Jesi siguran da nije jebao tebe? Morti je Siniša sklon tome. Pa namjerno fali rupu i zguzi tebe.Zato jel smo dogovorili sex u troje i ja sam mislio da će ju i on jebati ali njemu je samo pušila kužiš
Kineskinje su zgodne ja se dopisivao sa jednom iz Hong KongaNisan, možda bi neku korejku. Ove ostale su mi nekako čusne. Onako, fetiš su mi Ruskinje i slično mrvicu više od mene kad se uspije naći. Nisam niti fan ovih Latino bombardera.
600 kn 1hKužim, a koliko te ta srećica koštala?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|