Mosor Baba
Active member
Kako on to zna?Da jesam Viki mi je super radi odličan gfe i prezgodna je priznajem a od Siniše nisam fan on me pohvalio da sam dobro jebao njegovu frendicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako on to zna?Da jesam Viki mi je super radi odličan gfe i prezgodna je priznajem a od Siniše nisam fan on me pohvalio da sam dobro jebao njegovu frendicu
Nemam pojma, valjda nisu pičkice ko purgeri i ne puštaju da ih se tira vani. Biggie bi mogao znati, on je konzul Brazila u Splitu.Kozjak šta radite vi latinama? Vidim tu pišu po forumu da se žale na Split ?
Pa bio je prisutan kad sam mu jebao frendicu hahaKako on to zna?
Ja sam uvijek kulturan prema tim curama . Tako da nije bilo potrebe da me izbacuju vanNemam pojma, valjda nisu pičkice ko purgeri i ne puštaju da ih se tira vani. Biggie bi mogao znati, on je konzul Brazila u Splitu.
Tako će i nadalje ostatJa sam uvijek kulturan prema tim curama . Tako da nije bilo potrebe da me izbacuju van
U kojem svojstvu? Treći član? Aktivan, pasivan? Snimatelj? Slučajno naletio na kavu pa ostao gledati? Jesi njemu ti naplatio? 100 pitanja a ništa odgovora? Kako si dospio tamo? Nindja škrt si sa info, nije to fer prema amigosima ovdje...Pa bio je prisutan kad sam mu jebao frendicu haha
A jesi ti nju volio lizat ? Morti je do toga?Jbg tražim ja ali nije danas lako naći pravu curu evo moja bivša cura nije voljela mi pušit kurac a kamoli lizat jaja jbg
Svojstvu promatrača. Aktivan.Potencijalni snimatelj . Povedao mu da ima dobru žensku i ninja se poveselio i eto dok je jebo nju ovaj mu ga utjerao osozada otada ga Siniša jebe svaki dan pa ninju boli guza. Siniša se jebe samo u čmar, a ninja bi nešto novo nešto divljeU kojem svojstvu? Treći član? Aktivan, pasivan? Snimatelj? Slučajno naletio na kavu pa ostao gledati? Jesi njemu ti naplatio? 100 pitanja a ništa odgovora? Kako si dospio tamo? Nindja škrt si sa info, nije to fer prema amigosima ovdje...
Sex u troje ja sam ju jebao a ona je Siniši pušila kurac i njemu sam platio a nije bilo ništa gay hahaU kojem svojstvu? Treći član? Aktivan, pasivan? Snimatelj? Slučajno naletio na kavu pa ostao gledati? Jesi njemu ti naplatio? 100 pitanja a ništa odgovora? Kako si dospio tamo? Nindja škrt si sa info, nije to fer prema amigosima ovdje...
Da pogotovo kad je obrijala pičkuA jesi ti nju volio lizat ? Morti je do toga?
Ovo je novi nivo. Sad muškima počeo plaćat da bi fukal žensku. Umjesto da plati direkt zenamaSex u troje ja sam ju jebao a ona je Siniši pušila kurac i njemu sam platio a nije bilo ništa gay haha
Pa Siniša je iznajmio prostor zbog toga sam njemu platioOvo je novi nivo. Sad muškima počeo plaćat da bi fukal žensku. Umjesto da plati direkt zenama
Ja ovo kurca vise ne razumin. Ajde, neka je sve tako kažeš al koliko si najbliže bio Sinišinom kurcu? Jel te dotaknuo sa njim u nekom trenutku?Pa Siniša je iznajmio prostor zbog toga sam njemu platio
Ne pa rekao sam ti ja sam ju jebao a njemu je samo pušila on ju nije jebao kužišJa ovo kurca vise ne razumin. Ajde, neka je sve tako kažeš al koliko si najbliže bio Sinišinom kurcu? Jel te dotaknuo sa njim u nekom trenutku?
A da nadjes decka onda ?Jbg tražim ja ali nije danas lako naći pravu curu evo moja bivša cura nije voljela mi pušit kurac a kamoli lizat jaja jbg
Nezanimaju me dečki nisam gay samo žene me zanimajuA da nadjes decka onda ?
Buraz, zazmiris i udris rupa je rupa a mozda ti se i svidi pa ponovis hahaNezanimaju me dečki nisam gay samo žene me zanimaju
Ne kužim ništa. Jel tebi pušila?Ne pa rekao sam ti ja sam ju jebao a njemu je samo pušila on ju nije jebao kužiš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|