Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi prijete na pp pa moram odustatiMozda nije neki jebac Venti ali mora se priznat, srcan je.
S obzirom da mi prijete policijom moram se sa svime složiti.On je nesto sto ti nikada neces biti. Covjek sa principima, sa karakterom, sa mudima. Ponosan i svoj. Poseban. Netko tko se srece jednom u zivotu
I da ga vise u zivotu nisi spomenuo
Tko ti prijeti Venti?Sad mi prijete na pp pa moram odustati
Jesi ti gay , sorry?Sig, ko ima veceg, jura ili ventura?
Kozjak šta radite vi latinama? Vidim tu pišu po forumu da se žale na Split ?
Valjda ih posteno izjebu jura a ne ko ti dodes pijan...ili ventura 10 sekundi i aj bokKozjak šta radite vi latinama? Vidim tu pišu po forumu da se žale na Split ?
Odes Viki i ne mozes svrsit i ne dize ti se....Valjda ih posteno izjebu jura a ne ko ti dodes pijan...ili ventura 10 sekundi i aj bok
Ja uvijek trijezan idem jebat. Latine me nebi pustile pijanog , a vjerojatno ni domaće. Jedino ako je neka narkomanka koja se jebe za kutiju cigareta i burek onda moždaValjda ih posteno izjebu jura a ne ko ti dodes pijan...ili ventura 10 sekundi i aj bok
Meni se na Viki digo i svršio joj nakraju u ustaOdes Viki i ne mozes svrsit i ne dize ti se....
Aj to sad objasni Ninji![]()
I otkud si se mene sjetio jbtOdes Viki i ne mozes svrsit i ne dize ti se....
Aj to sad objasni Ninji![]()
Pa ti si fan od Viki i SiniseI otkud si se mene sjetio jbt
Da jesam Viki mi je super radi odličan gfe i prezgodna je priznajem a od Siniše nisam fan on me pohvalio da sam dobro jebao njegovu frendicuPa ti si fan od Viki i Sinise
Znas ti kaj drugog povedat sem viki. Kladim se u bačvu vina da imaš nekako podešeno čim gdo spomene viki ti odma uletiš u temu.Da jesam Viki mi je super radi odličan gfe i prezgodna je priznajem a od Siniše nisam fan on me pohvalio da sam dobro jebao njegovu frendicu
Pa kad me Marijole spomenuo zato sam se javilZnas ti kaj drugog povedat sem viki. Kladim se u bačvu vina da imaš nekako podešeno čim gdo spomene viki ti odma uletiš u temu.
Tak je Jura reci ti njemu@Marijole jesi ti jebao šta u periodu od 8 mjeseca do danas? I zašto nisi?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|