Vjerojatno ganja šarane negdje.A di je sombrero?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerojatno ganja šarane negdje.A di je sombrero?
Kog briga. Ionako te nitko od njih neće.Buahahah... Jos nisi skuzio na kakve se komade ja palim...
Steta...
Hahaha zivi u iluziji mamin sine...Kog briga. Ionako te nitko od njih neće.
Nemaš nikog, sama si, i ne rugaj se drugima.Hahaha zivi u iluziji mamin sine...
Pozz
Ja sam samo dosla ovdje na temu ispickarat Venturu i to je to...Moramo imat neku temu mimo ovih dvoje
Ne jebe me nitko, cekam pravog... Vrijeme odrona je iza mene....Ti tvoji oženjeni što te jebu odu ženi i djeci, ti ostaneš sama.
Ma kuzim. Evo samo danas me pusti..Mogli ste to rijesit nekako sami u porukama ili uzivo. Ja ga ne podnosim al opet ne treba se ni s tvoje a ni s njegove strane izvlacit u detalje sta je bilo.
Ja sam spalila sve te mostove iza sebe tako da zaboli me i za njih i za diskreciju...Sta god da je bilo treba se postivat diskrecija makar toliko. Jer svako ko dolazi kod kurvi dolazi s nekim razlogom. A u vecini slucajeva to su problemi s nesigurnoscu u zivotu, a neki idu da bi ispraznili jajca.
Nisi se ni danas trebala pojavitiMa kuzim. Evo samo danas me pusti..
Sutra me nema
Jesam da te ispickaram malo i odoh dalje..Nisi se ni danas trebala pojaviti
Ta glupača ne zna odgovarati na poruke.Mogli ste to rijesit nekako sami u porukama ili uzivo. Ja ga ne podnosim al opet ne treba se ni s tvoje a ni s njegove strane izvlacit u detalje sta je bilo.
Zna ali ne zeli... Blokirala sam te cak i na sms - u....Ta glupača ne zna odgovarati na poruke.
I kazem ti najozbiljnije, a ja nisam Manga da se prijetim u prazno...Zna ali ne zeli... Blokirala sam te cak i na sms - u....
Ne znaš ti ništa, glupa si. Da znaš odgovorila bi na prvu a ne glumiš neki kurac. Samo pišeš kad ti nešto odgovara. O Xopu si mi ti sve rekla a da te nisam ni pitao. I onda nakon toga me idete zajebavati. Ko vam kriv.Zna ali ne zeli... Blokirala sam te cak i na sms - u....
Ajoj... Jadnice... Sad si i na toj temi..Ne znaš ti ništa, glupa si. Da znaš odgovorila bi na prvu a ne glumiš neki kurac. Samo pišeš kad ti nešto odgovara. O Xopu si mi ti sve rekla a da te nisam ni pitao. I onda nakon toga me idete zajebavati. Ko vam kriv.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|