Sisata i guzata 2
Active member
Pogledaj gornji post, budalo nepismenaŠto si na forumu, dala si brojeve svima koji te zanimaju i koji ti žele doć. Možeš se s njima dopisivati i na wap. Jesi tražila admina da te izbriši pa sad odi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj gornji post, budalo nepismenaŠto si na forumu, dala si brojeve svima koji te zanimaju i koji ti žele doć. Možeš se s njima dopisivati i na wap. Jesi tražila admina da te izbriši pa sad odi.
Imas jednu mozdanu vijugu vise od kokosi i sluzi ti da ne seres po dvoristu.Pogledaj gornji post, budalo nepismena
Sig, dosta ie bilo. Nije lijepo srat na tanjuru s kojeg si jela....Imas jednu mozdanu vijugu vise od kokosi i sluzi ti da ne seres po dvoristu.
Pre plitki tanjur da bi se iz njega jelo.Sig, dosta ie bilo. Nije lijepo srat na tanjuru s kojeg si jela....
A evo što sam doživio, ti i Maja Kranjča. Mogao sam ići na ege dosad, ne bi me glava bolila.Sig, dosta ie bilo. Nije lijepo srat na tanjuru s kojeg si jela....
Tako ti i treba pederu. Kad sam ti govorio ne idi kos sig...Ti meni marijole ali ti neznas kakva je ona ustvari...eto ti kakva jeA evo što sam doživio, ti i Maja Kranjča. Mogao sam ići na ege dosad, ne bi me glava bolila.
Ti si mi ju namjestio, nije me ni zanimala do tad, imao sam druge planove.Tako ti i treba pederu. Kad sam ti govorio ne idi kos sig...Ti meni marijole ali ti neznas kakva je ona ustvari...eto ti kakva je
I koji kurac ides jebat ako nemozes vise od 10 sekundi...nadi neki drugi hobiTako ti i treba pederu. Kad sam ti govorio ne idi kos sig...Ti meni marijole ali ti neznas kakva je ona ustvari...eto ti kakva je
Ja namjestio???Ti si mi ju namjestio, nije me ni zanimala do tad, imao sam druge planove.
Mene si sjebo, ja sam prije toga išao bez nerviranja svaki tjedan, kod pantere. Bar je ženska normalna.Ja namjestio???
Ja sam samo htio dokazat da je sig kurva, da se jebe za pare. Da ce primiti ekipu sa foruma...sve je ona to poricala ali dokazano je............
Jesam ti lijepo govorio mani se nje???Mene si sjebo, ja sam prije toga išao bez nerviranja svaki tjedan, kod pantere. Bar je ženska normalna.
Dobro, u p.m. pa sa čim te tako opčarala?Mene si sjebo, ja sam prije toga išao bez nerviranja svaki tjedan, kod pantere. Bar je ženska normalna.
Vjerojatno količinom salaDobro, u p.m. pa sa čim te tako opčarala?
Nakon prvog puta nisam ni bio siguran da li da idem opet, ali htio sam ju ispoštovati jer smo bili na forumu.Jesam ti lijepo govorio mani se nje???
Jesi me poslusao?
Sig, ispada da te Ventura jebao iz poštovanjaNakon prvog puta nisam ni bio siguran da li da idem opet, ali htio sam ju ispoštovati jer smo bili na forumu.
Sad si sjebo i sefa i stanicuNakon prvog puta nisam ni bio siguran da li da idem opet, ali htio sam ju ispoštovati jer smo bili na forumu.
Pa je, bila je veća nego što sam mislio, i ne zna se našminkati. Ali bila je ljubazna na forumu, ja sam takav naivan, nisam je htio zajebati. Nisam ja kao ti da sam 5 godina bio u tom iskusan.Sig, ispada da te Ventura jebao iz poštovanja
I ti se u takvu VELiKU i lose nasminkanu jos i zaljubio. Parodija jbt ,)))Pa je, bila je veća nego što sam mislio, i ne zna se našminkati. Ali bila je ljubazna na forumu, ja sam takav naivan, nisam je htio zajebati. Nisam ja kao ti da sam 5 godina bio u tom iskusan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|