Malo si kontradiktoran , kazes nije zgodna nije nesto..a vise puta si bio kod nje po par sati.Kolega nesto nestima sa tobomNek se ne kurči tu da je nešto posebno, bio sam 4 sata za cijenu pola sata, 1,60m, sad je smršavila možda na 80 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo si kontradiktoran , kazes nije zgodna nije nesto..a vise puta si bio kod nje po par sati.Kolega nesto nestima sa tobomNek se ne kurči tu da je nešto posebno, bio sam 4 sata za cijenu pola sata, 1,60m, sad je smršavila možda na 80 kg.
Kako kome, meni je zgodna.Malo si kontradiktoran , kazes nije zgodna nije nesto..a vise puta si bio kod nje po par sati.Kolega nesto nestima sa tobom
Anna . Nije u zg. Niska je 160 možda . Sisata dobro silikone ima. Guza je čvrsta brazilska . Ljubljenje i to ako pitas radi, al ne inicira sama to. Uglavnom sjecam se da sam pokusao otvorit coronu . A ova meni dira odozda gladi jajca tamo zadovi napaljuje a ja se s pivom zajebavam odustao od boce nakon 5 min.Koja je ova o kojoj si prico gore?
Koji tvoji postupci su maltretiranje? Ili opet pričate pričice reda radi....Kako kome, meni je zgodna.
O pa to si ti Kozjak jbtDavno sam kazao da je Jura svršio kod Sig....nije što sam ja al pametan sam..
To je jedino marijole govorio a možda i kozjak sad priznaj koji si od njih 2Davno sam kazao da je Jura svršio kod Sig....nije što sam ja al pametan sam..
KozjakTo je jedino marijole govorio a možda i kozjak sad priznaj koji si od njih 2
Mislim da je to KozjakTo je jedino marijole govorio a možda i kozjak sad priznaj koji si od njih 2
Završena priča, kako ona meni, tako će biti i njoj.Koji tvoji postupci su maltretiranje? Ili opet pričate pričice reda radi....
Priznajem, aj ti priznaj da si bio u posjeti.To je jedino marijole govorio a možda i kozjak sad priznaj koji si od njih 2
Cash...to je Nindji jasno.Ja sam na forumu samo radi JEDNOG razloga. I onaj tko treba znati zna da sam ja tu samo radi toga.
Ali to me ne sprjecava da svakome pokazem gdje mu je mjesto.
Srami se Jura...hoce biti prepoznatljiv kao jebac latinaPriznajem, aj ti priznaj da si bio u posjeti.
Ja ne radim vec dugoCash...to je Nindji jasno.
Razjebao Ventura i biznis i volju za seksomJa ne radim vec dugo
Što si na forumu, dala si brojeve svima koji te zanimaju i koji ti žele doć. Možeš se s njima dopisivati i na wap. Jesi tražila admina da te izbriši pa sad odi.Ja sam na forumu samo radi JEDNOG razloga. I onaj tko treba znati zna da sam ja tu samo radi toga.
Ali to me ne sprjecava da svakome pokazem gdje mu je mjesto.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|