Sisata i guzata 2
Active member
Hahaha zato sto su svi oni bili zanimljiviji od tebeUči od latina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha zato sto su svi oni bili zanimljiviji od tebeUči od latina
Nisam vise u tome srceko...Uči od latina
Nauči zavoditi, nemaš pojma o tome.Hahaha zato sto su svi oni bili zanimljiviji od tebe
Ali duso... Ja nisam imala potrebu tebe zavodit vidis koji si pacenik...Nauči zavoditi, nemaš pojma o tome.
A kakva sam s nekim do koga mi je stalo ti nikad neces saznat jer nisi tajNauči zavoditi, nemaš pojma o tome.
Preko kurca 4 sata . A da sam htio mogao sam i duže ostati.Ali duso... Ja nisam imala potrebu tebe zavodit vidis koji si pacenik...
Niti sam se trudila oko tebe...
Primila sam te u 6 mj i to preko kurca
.. Ajde da jos uzmem tu lovu i odjeb.. I tako je i bilo
Sigi kaj si stvarno bila sa JuromHahaha zato sto su svi oni bili zanimljiviji od tebe
Kakva 4 sata hahah... Da preko kurca, u tebi sam vidjela nekog tko je dolazio svaka dva tjedna, znaci kes. Samo lova.Preko kurca 4 sata . A da sam htio mogao sam i duže ostati.
Jel to tvoj problem?Sigi kaj si stvarno bila sa Jurom
Ma nije samo pitamJel to tvoj problem?
Za tu lovu si mogla nać nekog za pola sata. To ti hoću reći.Kakva 4 sata hahah... Da preko kurca, u tebi sam vidjela nekog tko je dolazio svaka dva tjedna, znaci kes. Samo lova.
Nemas misice, nisi visok, sorry...
Naravno... Ali ja dok sam bila u ovome radije sam imala stalne nego da se oglasavam bilo gdje.Za tu lovu si mogla nać nekog za pola sata. To ti hoću reći.
Oral sat vremena. Pa šta onda radiš nekome tko ti je zanimljivNaravno... Ali ja dok sam bila u ovome radije sam imala stalne nego da se oglasavam bilo gdje.
I ne, nisi mi zanimljiv
Pa da opet dodes i potrosis pare budaloOral sat vremena. Pa šta onda radiš nekome tko ti je zanimljiv
Nema ali ja sam bio iskren od starta.Aj reci sta na tebi ima sexy ili zanimljibo? Aj sta?
I pozuri... Kasnim u kafanu
Sta nije bilo iskreno? Ja sam oduvijek bila zena za lovu, jesam ti ja kad spominjala mogucnost veze ili bilo cega...?Nema ali ja sam bio iskren od starta.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|