Haha ova ti dobraZena je brava, a muškarac je kljuc. Onaj kljuc loji otvara svaku bravu je dobar kljuc, a ona brava koju otvara svaki kljuc je losa brava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha ova ti dobraZena je brava, a muškarac je kljuc. Onaj kljuc loji otvara svaku bravu je dobar kljuc, a ona brava koju otvara svaki kljuc je losa brava
Skinuto s interneta, nisam se tocno sjetio kako ide ali da, u ovom pogledu kljuc je novac a marija je brava, znaci gace idu dolje uz dobru ponudu, garantiram ti. Zato i zeli da je samo jebu zguza, da ne gleda previse u klijentaHaha ova ti dobra
U prilog dodaj neku slikicu, da bude realnijeDa napisem recenziju da ti drkas kitu i napaljujes se
Gle ima veliku guzu baš za doggiSkinuto s interneta, nisam se tocno sjetio kako ide ali da, u ovom pogledu kljuc je novac a marija je brava, znaci gace idu dolje uz dobru ponudu, garantiram ti. Zato i zeli da je samo jebu zguza, da ne gleda previse u klijenta
Jesi joj se javio? Ja sam joj poslao poruku i pitao koliko kurca je popusila u zivotu, kaze vise nego sto cu ja picki ikad vidjet ahahahGle ima Gle ima veliku guzu baš za doggi
Pa nije nista krivo rekla, s tim da ona i dalje nastavlja nizJesi joj se javio? Ja sam joj poslao poruku i pitao koliko kurca je popusila u zivotu, kaze vise nego sto cu ja picki ikad vidjet ahahah
Jesi joj se javio? Ja sam joj poslao poruku i pitao koliko kurca je popusila u zivotu, kaze vise nego sto cu ja picki ikad vidjet ahahah
Ziva istinaPa nije nista krivo rekla, s tim da ona i dalje nastavlja niz
A jebo ga ti, pa mozes pitati nekoga da ti posudi, ili jos bolje neka te vozi, prvo rijesi tebe pa onda vozaca, i svo sretniNisam joj se javio nemam auto jbg
Neznam vozit a nemam ni vozaća pa nisam ja bogataš neki hahaA jebo ga ti, pa mozes pitati nekoga da ti posudi, ili jos bolje neka te vozi, prvo rijesi tebe pa onda vozaca, i svo sretni
Pa zovi sinisu, njega ionako castisNeznam vozit a nemam ni vozaća pa nisam ja bogataš neki haha
Odi ti kod nje onda mene nezanimaPa zovi sinisu, njega ionako castis
Pa nebi ti bilo prvi put da castis nekogaNeznam vozit a nemam ni vozaća pa nisam ja bogataš neki haha
Nemoj tako, rent a car. To ti je ko da si uzeo apartmanOdi ti kod nje onda mene nezanima
Njemu je patnja svaka cura koja mu odgovori na porukuEvo Venturi je Marija tiha patnja nek ide on kod nje
Nema ništa od ebony?Jesi joj se javio? Ja sam joj poslao poruku i pitao koliko kurca je popusila u zivotu, kaze vise nego sto cu ja picki ikad vidjet ahahah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|