A neznam nema žena na forumu to faliJa sam ovaj forum bio pratio ko gost, nije mi dusa dala mira i vratio sam se u staru gardu. Bit ce veselo hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A neznam nema žena na forumu to faliJa sam ovaj forum bio pratio ko gost, nije mi dusa dala mira i vratio sam se u staru gardu. Bit ce veselo hehehe
A tužan je.sigurno Sig se prestala bavit ovim hobijem i sad nema kaj jebat hahaA di je stari lisac sombrero. Vjerujem da je mirno spavo dok me nije bilo
A i mene je Sig odjebala jel si vidio trebali se naći na kavi a može Sombi ženu jebat barem hahaA jebemu misa hahaha nadam se da ce se okitit nekom drugom
Da ali vidio sam njenu sliku na wapp zgodna je jbgBezobraznica hahaha
Bitch faceDa ali vidio sam njenu sliku na wapp zgodna je jbg
Kaj si bio na ege il PO ?Bitch face
PoKaj si bio na ege il PO ?
Marijole...odjebi u skokovimaAli zato ga je sinke po(h)valio da jebe ninja kao veliki...
Jel dobra ženska bila ?
Slinisa budi dobar, Mare će ti se krvi napit . Izjebat će te u mozak , nema ti pomoći . Nisi doraso intelektu jednog sofisticiranog zavodnika i jebaca , još si na razini običnog uličnog pimpa , kamenjarskog svjetonadzora . Shvati ovo ne kao provokaciju već samo pomoć da raspoznas svoje intelektualne mogućnosti u budućem sukobu sa superiornim sugovornikom .Marijole...odjebi u skokovima
odjebi i ti idioteSlinisa budi dobar, Mare će ti se krvi napit . Izjebat će te u nazalni mozak , nema ti pomoći . Nisi dorasto intelektu jednog sofisticiranog zavodnika i jebaca , još si na razini običnog uličnog pimpa , kamenjarskog svjetonazora . Shvati ovo ne kao provokaciju već samo pomoć da raspoznas svoje intelektualne mogućnosti u budućem sukobu sa superiornim sugovornikom .
Ako misi nešto shvatio, koristi rijecnik
odjebi i ti idiote
Ovo je bilo jako ruzno i primitivno od tebe Slinisa .odjebi i ti idiote
Kaj bus platil morti? Ak buš bum odma prešel do nje.Ma u oglasu je pisalo slatkica 32 g pa sam mislio da je to ova slatkica sa foruma zato sam išao kod nje kužiš a odi ti do Leticije
Zakaj bi ja do leticije prešel kad ne znam jel dela gfe.Ma u oglasu je pisalo slatkica 32 g pa sam mislio da je to ova slatkica sa foruma zato sam išao kod nje kužiš a odi ti do Leticije
Pa rekao je Manga da radi gfeZakaj bi ja do leticije prešel kad ne znam jel dela gfe.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|