Misliš MaricuPa jesam ti povedao drugi puta babe preporuči s plavog dobit će gilf umjesto gfe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš MaricuPa jesam ti povedao drugi puta babe preporuči s plavog dobit će gilf umjesto gfe.
Ma more i ona . Nek njoj da vise ak je tolki bogataš.Misliš Maricu
Mogao si mu i Mariju preporučit navodno dobro sauga za 350 kn i sad je povisila prag na 50, a prije je bilo 33Misliš Maricu
A neznam kak puši nisam bio nemam auto ti otiđi pa provjeriMogao si mu i Mariju preporučit navodno dobro sauga za 350 kn i sad je povisila prag na 50, a prije je bilo 33
Pa unajmi neki auto, posudi od nekog ko da je bitno koji je auto.A neznam kak puši nisam bio nemam auto ti otiđi pa provjeri
Jbg nevozim ti ja već dugoPa unajmi neki auto, posudi od nekog ko da je bitno koji je auto.
Ma ona samo sex sa mlađima a pušenje može starijiLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
@Ninja eto taman za te , a morti dobis i gfe ak joj se svidis to samo s pojedincima koji joj se dopadne more sex i gfe spika
Što te spriječilo ? Lakse bi ti biloJbg nevozim ti ja već dugo
Kad ju moj pajdo davno pitao dok je još bila tamo 200 ili 300 kn , a imao je tada 23 sad ima 27 mu povedala da joj ni zgodan i da može pusenje ako oce dobit i nikad se nisu našli jer mu nije dalaMa ona samo sex sa mlađima a pušenje može stariji
Pa da ona daje sex samo onima koji joj se svideKad ju moj pajdo davno pitao dok je još bila tamo 200 ili 300 kn , a imao je tada 23 sad ima 27 mu povedala da joj ni zgodan i da može pusenje ako oce dobit i nikad se nisu našli jer mu nije dala
Ova ko Viki teško se dogovorit sa njom a valjda prima stalne klijenteSjebe me jučer za termin dns isto napravi
Slatkica se povremeno javiKud su misteriozno nestale Carla, Emma, Slatkica i ostale?
Pa bilo ih je.. Ana iz Rijeke, sisata i guzata 2A koje ostale misliš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|