Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nemaIskam 3 ure po plavom nikaj pametno nemrem najti.
@Ninja eto za te afta da nejdes pješke cafutama
Mislio sam na kurve da nema, a ne auti i osltalo
Netreba mi auto idem boltom haha@Ninja eto za te afta da nejdes pješke cafutama
Kak nema imaš Leticiju i Tea KrugeMislio sam na kurve da nema, a ne auti i osltalo
Esi sprčio štogod kao kolega kuratz.Mislio sam na kurve da nema, a ne auti i osltalo
Ma htio sam jednu Turkinju al komplicira. Ne radi gfe, pusi sa kondomom pitas je za gfe i ljubljenje kaže da je to rizično od bolesti bla bla. Da ne želi ici kod ginekologa zarazit druge da to rijetko radi i da je 2h 2000€ i pitas je sex i pusenje sam 300 a ovo 2000€ kaze da i da treba nekog pametnog ko brine o zdravlju i bloka. Eto ako ima iskustva s njima volio bi da iznese zanima me jel ona specijalni slučaj oli su sve takeEsi sprčio štogod kao kolega kuratz.
Kaj je on prico ne vidim recenzijeEsi sprčio štogod kao kolega kuratz.
Njega otpelja brod do Amazone za 50 dana, i tamo u prašumi ima hostel sa latinama od 15 godina koje izgledaju starije od te dobi. Podsjeća na film Cannibal Holocaust iz 1980.Kaj je on prico ne vidim recenzije
Da, i tamo živi kod Mister Noa a ide samo kod Latina što su već rodile.Njega otpelja brod do Amazone za 50 dana, i tamo u prašumi ima hostel sa latinama od 15 godina koje izgledaju starije od te dobi. Podsjeća na film Cannibal Holocaust iz 1980.
Živi s Vedranom Bađunom.Da, i tamo živi kod Mister Noa a ide samo kod Latina što su već rodile.
Uh amazonke su opasne. Sad se sjetio vica kaže .Njega otpelja brod do Amazone za 50 dana, i tamo u prašumi ima hostel sa latinama od 15 godina koje izgledaju starije od te dobi. Podsjeća na film Cannibal Holocaust iz 1980.
A ništa Viki otišla na odmor Federer joj dao puno para jbg@Ninja jesi opet otjerao v iz posla? Svaki put nakon kaj odeš do nje zena ne dela neko vrijeme. Kaj joj delaš ti da mora zet pauzu?
Pa jesam ti povedao drugi puta babe preporuči s plavog dobit će gilf umjesto gfe.A ništa Viki otišla na odmor Federer joj dao puno para jbg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|