Nemoras nam reci koja je ali daj opisi druzenje...kakva je mala?Diskrecija ona je na forumu pa nesmijem reči jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoras nam reci koja je ali daj opisi druzenje...kakva je mala?Diskrecija ona je na forumu pa nesmijem reči jbg
Nisam ona se jebe samo sa mlađimaNinja da nisi Mariju opalil zguza
Cuj sad diskrecije, a za druge ti nije bila bitna diskrecija . Ninja razočarao si me kao čovjek. Kaj bu ti Siniša povedaoDiskrecija ona je na forumu pa nesmijem reči jbg
Ma nisam Jura pa znaš da je Sig sama otišla sa forumaŠta je ovo di su žene? Tu opet neki kobasa party? Joj crni ninja sve si žene potjerao cc
Pa tak dobra za ispraznit jaja ali nebi ponovioNinja kakva je mala pjevaj ptico
Ali slatkica se vratilaMa nisam Jura pa znaš da je Sig sama otišla sa foruma
Cura je niska 150 cm ima cice 2 i dosta mršava i pica bila dlakava .Kad sam došao kod nje prvo oral bez kondoma i nema gfe .Nakon toga izmjenili 3 poze misionarska ,cowgirl i doggy i nakraju joj svršio u usta .Onda mi još malo pušila karu i lizala jaja .700 kn 1h ali Viki je ipak bolja to moram naglasiti .Nemoras nam reci koja je ali daj opisi druzenje...kakva je mala?
Nekaj mi se čini da bas nisi bio zadovoljan. Kaj nisi prešao do leticije ili v neg do oveCura je niska 150 cm ima cice 2 i dosta mršava i pica bila dlakava .Kad sam došao kod nje prvo oral bez kondoma i nema gfe .Nakon toga izmjenili 3 poze misionarska ,cowgirl i doggy i nakraju joj svršio u usta .Onda mi još malo pušila karu i lizala jaja .700 kn 1h ali Viki je ipak bolja to moram naglasiti .
Ma u oglasu je pisalo slatkica 32 g pa sam mislio da je to ova slatkica sa foruma zato sam išao kod nje kužiš a odi ti do LeticijeNekaj mi se čini da bas nisi bio zadovoljan. Kaj nisi prešao do leticije ili v neg do ove
Pa što te navelo da se povratiš?Evo mene opet
Pa što te navelo da se povratiš?
Ej Mozart jel si išao kaj na kurve ?Dosada iskreno
Jel si vidio da nema Sig više zaljubila se i više se ne kurva zamisliJesam, kad su jajca bila punog kapaciteta
Cuo sam da je ventura skuho nekakvu pizdariju. Pa zar je tolko ljubomoran bio?Jel si vidio da nema Sig više zaljubila se i više se ne kurva zamisli
Gle njemu se sviđala Sig i nije mogao podnjet da se njoj sviđa xopcoxCuo sam da je ventura skuho nekakvu pizdariju. Pa zar je tolko ljubomoran bio?
Ja sam ovaj forum bio pratio ko gost, nije mi dusa dala mira i vratio sam se u staru gardu. Bit ce veselo heheheGle njemu se sviđala Sig i nije mogao podnjet da se njoj sviđa xopcox
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|