Hej Oldi daj se malo ukljući u raspravu vidim da si imao druženje sa nekom plavušom iz bosneMeni je stric zabranio da pisem recenzije od domaćima. Kaže da je to ne poštivanje diskrecije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej Oldi daj se malo ukljući u raspravu vidim da si imao druženje sa nekom plavušom iz bosneMeni je stric zabranio da pisem recenzije od domaćima. Kaže da je to ne poštivanje diskrecije
Ma ići ću ja rađe do ove plavuše iz bosne ak nabavim kontakt@Ninja eto Odi do paole pa piši recenzije. Napisao bi ja da mi je netko oce zaltat al neće
Kak to da nebuš do leticije??Ma ići ću ja rađe do ove plavuše iz bosne ak nabavim kontakt
Ova mi se čini bolja predomislio sam se jbgKak to da nebuš do leticije??
Zasto ne odes danas kod nje i javis nam svima kakva je paola?Mozes detaljno opisati kakav je Paola ako si bio?
Svakog zanima kakva je cura prije nego joj ode. Jesi vidia kako je korisnik marko80 otisa kod grege jer nas je zanimalo kakva je i sad svi znamo za nju. Niko ode nije bia kod paole pa neces dobit odgovor. Mislin da ces ti veceras tesko zaspat ako ne odes kod nje danas. Izgleda da je skupo ali mozes se cjenkati 100%Zanima me kakva je prije nego sto odem
Evo obrisala je profil... ima si prilikuPa dobro pito sam samo ako je neko bio da napise kakva je..
Konobarica dala otkaz, picki ne zalaze vise u ovu birtiju..ostalo par lokalnih pijandura na sanku (ninja, jura, drlove) i propade kafana....Jel ovo birtija zatvorena? Nisu postivane mjere koje je sozar propisa
Dosta forumaša je admin izbrisao mislim da je to razlogKonobarica dala otkaz, picki ne zalaze vise u ovu birtiju..ostalo par lokalnih pijandura na sanku (ninja, jura, drlove) i propade kafana....
Tebe kad izbriše , sve će opet živnuti , vidjet ćešDosta forumaša je admin izbrisao mislim da je to razlog
Haha da sigurno zbog mene ne dolaze a možda je zbog SigTebe kad izbriše , sve će opet živnuti , vidjet ćeš
A bez konobarice neide...trebao jojj gazda povisicu dati da ostane.Konobarica dala otkaz, picki ne zalaze vise u ovu birtiju..ostalo par lokalnih pijandura na sanku (ninja, jura, drlove) i propade kafana....
Iskustvo, intuicija i razvijena socijalna inteligencija mi govore da si jedan od najvećih krivaca sto ljudi izbjegavaju ovu temuHaha da sigurno zbog mene ne dolaze a možda je zbog Sig
Loša ti intuicija mene ni nema u zadnje vrijeme tolko na forumuIskustvo, intuicija i razvijena socijalna inteligencija mi govore da si jedan od najvećih krivaca sto ljudi izbjegavaju ovu temu
Cry MachoLoša ti intuicija mene ni nema u zadnje vrijeme tolko na forumu
Hej Slatkice kad ćemo na kavuLoša ti intuicija mene ni nema u zadnje vrijeme tolko na forumu
Vidim da si me lajkala slatkice pa daj mi se javi onda u pp da se dogovorimo za kavuHej Slatkice kad ćemo na kavu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|