Zašto bi ja otišao nek nazove i otiđe kod njeMorti bu ti @Ninja prešel, ak bu zvao. Nema whatsapp ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi ja otišao nek nazove i otiđe kod njeMorti bu ti @Ninja prešel, ak bu zvao. Nema whatsapp ona
A samo ju je xopcox osvojioKad je svima bila Sigica glavna,svi bili baje da je osvoje
Da a samo ju jedan osvojio nakrajuKad je svima bila Sigica glavna,svi bili baje da je osvoje
Pa neka jeA samo ju je xopcox osvojio
Da a samo ju jedan osvojio nakraju
Zašto ne bar je dobra u sexu hahaPa neka je
Trudio se,pa eto mu
Ja za curu nikad ne bi imao kurvu pa sad
Ne vrijedjam nikog,da se razumijemo
Ne znam kakva je,a ni je zanima meZašto ne bar je dobra u sexu haha
Pa Kj nisi povedao da bus presel kod leticije radi gfe. Kaj ni to ta?Zašto bi ja otišao nek nazove i otiđe kod nje
Slažem se prijatelju.Ovo je sapunica sa elementima humora, parodije, drame, tragedije, misterije pa čak i sf-a, jebeno! Ako se ekranizira ne gine vam minimalno zlatna arena!
Da to je ta ali prije buš ti prešel kod nje nego ja jel nemam vremena stalno radimPa Kj nisi povedao da bus presel kod leticije radi gfe. Kaj ni to ta?
Pa vidiš sad si mi dal ideju. Mogel bi preći kod nje. Samo sam mislio da ideš prvi pa da kazes jel dela gfe i jel se ljubi s jezikom. Ondak idem ja.Da to je ta ali prije buš ti prešel kod nje nego ja jel nemam vremena stalno radim
Da njima je bitna samo paraNe znam kakva je,a ni je zanima me
Ima jos cura koje su fantasticne u krevetu
Samo mi moramo ostaviti dobar dojam
Ovo sto platis,njima je bitna kinta,ne mi
Kako tvoj kompadre Federer kaže nije bitna lova , ak imaš stila i zgodan si ko on i baciš novčanik pun love pred cafutu . Mam bu pošla za te po njegovoj teorijiDa njima je bitna samo para
Hej kad ćeš ići kod LeticijeKako tvoj kompadre Federer kaže nije bitna lova , ak imaš stila i zgodan si ko on i baciš novčanik pun love pred cafutu . Mam bu pošla za te po njegovoj teoriji
Ne znam pišu da ima nekakve akne to me jebe.Hej kad ćeš ići kod Leticije
NisamJel si vidio da je old bio kod neke plavuše iz bosne radi gfe 1000 kn 1h
Ko mu brani neka ide. Za leticija čekam tebe prvo da pojedeš i baciš recenziju.Ima velike cice i dobru guzu 29 g i kaže Old da mora opet ići
Odi na jel bio tko? pa pogledaj recenziju od Olda a odi ti prvi kod Leticije pa baci recenziju jbtKo mu brani neka ide. Za leticija čekam tebe prvo da pojedeš i baciš recenziju.
Meni je stric zabranio da pisem recenzije od domaćima. Kaže da je to ne poštivanje diskrecijeOdi na jel bio tko? pa pogledaj recenziju od Olda a odi ti prvi kod Leticije pa baci recenziju jbt
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|