Ninja ne ide ti s nijednom. Najbolje da se dogovoris sa @sinisazgVidim da si me lajkala slatkice pa daj mi se javi onda u pp da se dogovorimo za kavu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninja ne ide ti s nijednom. Najbolje da se dogovoris sa @sinisazgVidim da si me lajkala slatkice pa daj mi se javi onda u pp da se dogovorimo za kavu
S njim je vec bioNinja ne ide ti s nijednom. Najbolje da se dogovoris sa @sinisazg
Ninja jel zavladala susaVidim da si me lajkala slatkice pa daj mi se javi onda u pp da se dogovorimo za kavu
Nije evo upravo pojebao neku kurvuNinja jel zavladala susa
Mozda ti to bila slatkicaHaha upravo sam bio na druženju sa jednom
I nije đubre napisao recenzijuS njim je vec bio
Ma nije pitao sam ju kaže da nije onaMozda ti to bila slatkica
Koja je ta nesretnica?Ma nije pitao sam ju kaže da nije ona
Jbg mozda ga ocarao pa ga nece hvaliti da mu ga neko drugi ne mrkneI nije đubre napisao recenziju
Tu jedna sa ljubavnog oglasnikaKoja je ta nesretnica?
Ma ninja nece ti slatkica odma sve karte otvoritMa nije pitao sam ju kaže da nije ona
Ali zato ga je sinke po(h)valio da jebe ninja kao veliki...Jbg mozda ga ocarao pa ga nece hvaliti da mu ga neko drugi ne mrkne
Jel zensko ili?Tu jedna sa ljubavnog oglasnika
Jbg probo pa covijek znaAli zato ga je sinke po(h)valio da jebe ninja kao veliki...
Da ženskoJel zensko ili?
Diskrecija ona je na forumu pa nesmijem reči jbgReci ninja koja je ta (ne)sretnica
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|