Kak ti se čini na slikama jedino kaj se ne ljubi jezikom ali možeš ju usnama ljubit i jako je vatrena prava latinaOk frende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak ti se čini na slikama jedino kaj se ne ljubi jezikom ali možeš ju usnama ljubit i jako je vatrena prava latinaOk frende
Nije losaKak ti se čini na slikama jedino kaj se ne ljubi jezikom ali možeš ju usnama ljubit i jako je vatrena prava latina
Meni je odlična a i svi ju hvale koji su se družili sa njom kužišNije losa
Super,ako bude u prvom mjesecu u zagrebu idi kod njeMeni je odlična a i svi ju hvale koji su se družili sa njom kužiš
NaravnoSuper,ako bude u prvom mjesecu u zagrebu idi kod nje
Gdo bira masturbirameni su brazilke bezveze ne volim tamnopute zene radije bih neku ruskinju svijetle puti ali stalno ja nesto pametujem i biram i onda izvisim tako da nema vise biranja nego zovem sve redom pa kako ispadne jer ovo je strasno do cega je doslo nisam jebao ne pamtim a stalno sam u potrazi i akciji nagovaranja i ponadam se a onda odjeb
obratio sam se na svim mjestima za pomoc dobio sam neke kontakte nadam se da cu uspjeti barem jednom zavrtiti drzi mi fige stariTreba jebat sve nebitno muško žensko trans naravno uz pristanak da nebus kasnejše zalil
Nisma peder da jebem muškeTreba jebat sve nebitno muško žensko trans naravno uz pristanak da nebus kasnejše zalil
Ima legenda koja poveda da nisi peder dok ne primiš.Nisma peder da jebem muške
Kak nikaj uspio dogovorit?obratio sam se na svim mjestima za pomoc dobio sam neke kontakte nadam se da cu uspjeti barem jednom zavrtiti drzi mi fige stari
Jel si ti gay ?Ima legenda koja poveda da nisi peder dok ne primiš.
Ne ,a jesi ti pa se raspitujues?Jel si ti gay ?
Da a recimo ona crnkinja Delahila piše da je u Zg a francuski broj ima nema wapp i piše outcallŠta je sa ovim Ruskinjama/Ukrajinkama? Nema cijene ili je iz gentle girl agency ili ne piše cijena. Ili dolaze kod tebe samo,a mislio do neke ruskinje ukrajinke otići
Ne pitam te jel si napisao da treba jebat muške i transičeNe ,a jesi ti pa se raspitujues?
Od kud ti da nema whatsup?Da a recimo ona crnkinja Delahila piše da je u Zg a francuski broj ima nema wapp i piše outcall
Treba u životu sve probat. Postoje biseksualne osobe, bi radoznale. Neda mi te se učit, Gay je onaj koji voli samo muške, a gay ne može biti ako voli i muške i ženskeNe pitam te jel si napisao da treba jebat muške i transiče
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|