Tako je frende ti me jedini ne zezaš i na mojoj strani si svaka ćast bit će mi drago popit sa tobom pivuNije samo zbog toga, nego se vidi da je dobar i da nije pokhara kao neki sa ovog foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je frende ti me jedini ne zezaš i na mojoj strani si svaka ćast bit će mi drago popit sa tobom pivuNije samo zbog toga, nego se vidi da je dobar i da nije pokhara kao neki sa ovog foruma
I jel sa ege il po.Prošli tjedan, a nervozan sam jer ima previše na forumu , a ne znam kako da se izrazim a da ne uvrijedim nekog
Kaj ima previše na forumu aj reciI jel sa ege il po.
PoI jel sa ege il po.
Ne smijem neda mi mama da kažem . Rekla je da uvijek moram biti pristojanKaj ima previše na forumu aj reci
NaravnoTako je frende ti me jedini ne zezaš i na mojoj strani si svaka ćast bit će mi drago popit sa tobom pivu
Popio bi ja gemišt s tobomNaravno
Aj reci koja sa po
Ne smijem brani mi deda. Rekao je sinko čuvaj identitet žene koja ti da svoju macu .Aj reci koja sa po
Da mogo bi sa nama na pivu a i dosta si cura pojebao sa egeVidim neke pive se spominju. Pa Federeru prijatelju kada ćemo na pivu? Ja tu jedini kulturan i normalan. Nikog ne ponižavan i ne sprdam kao ostali .
Jel Leona ?Ne smijem brani mi deda. Rekao je sinko čuvaj identitet žene koja ti da svoju macu .
Gledaj popio bi stobom gemist da si normalan kao ninjaPopio bi ja gemišt s tobom
5 sveukupno bas i ne smatram to dosta . Sve Brazilke s tim da bio kod jedne 2 puta . 3 ovako solo i one 2 što sam bio trio s njima. Karol i Gaby ima recenzija tamo na temi za Brazilke i strankinje u Hrvatskoj ili kako se već zove taj podforum.Da mogo bi sa nama na pivu a i dosta si cura pojebao sa ege
Dobar si ja bio samo sa Gemmom i Hot Annie5 sveukupno bas i ne smatram to dosta . Sve Brazilke s tim da bio kod jedne 2 puta . 3 ovako solo i one 2 što sam bio trio s njima. Karol i Gaby ima recenzija tamo na temi za Brazilke i strankinje u Hrvatskoj ili kako se već zove taj podforum.
Da i ja bi azijatkinju i stvarno su skupe možda dođe neka sa normalnom cijenomSad bi neku azijatkinju al skupe malo, a možda iduća bude ukrajinka ili Ruskinja njih nisam probao pa malo promjene
Cold Annie i kakva je ta Gemma? Mislim da joj profil na ege stoji ne znam jel u zg ili su ga zaboravili obrisatDobar si ja bio samo sa Gemmom i Hot Annie
Jedino mi zao sto nikad nisam uspio doci doescose .Da i ja bi azijatkinju i stvarno su skupe možda dođe neka sa normalnom cijenom
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|