Ma bila je Siniša ju je upoznao to ti može potvrditMorti nikad nije ni bila stvarna nikad nije dokazala da je žensko niti nikad nije dokazala niti da je osoba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bila je Siniša ju je upoznao to ti može potvrditMorti nikad nije ni bila stvarna nikad nije dokazala da je žensko niti nikad nije dokazala niti da je osoba.
Ajmo sad malo o tebi . Zasto nemas auto?Bezveze ona je isto bila zabavna nije ju trebo banirat šteta
Tebi je svaka zabavna . Bila je i s pa se nije našla s tovom p nije viseBezveze ona je isto bila zabavna nije ju trebo banirat šteta
Zato jel sam kak sam stariji izgubio volju za vožnju a jel ti imaš auto ?Ajmo sad malo o tebi . Zasto nemas auto?
Pa bila je jel je bila jedina ženska na forumuTebi je svaka zabavna . Bila je i s pa se nije našla s tovom p nije vise
Ajmo malo o tebi, zasto si tako naporan?Ajmo sad malo o tebi . Zasto nemas auto?
Pardon još i Ana 23 i maserka splitPa bila je jel je bila jedina ženska na forumu
DaAjmo malo o tebi, zasto si tako naporan?
Da nek ide nekaj jebat očito mu fali pičke hahaTreba pitati drlove kad si zadnji put jebo jer vidim da si u zadnje vrijeme nesto previse nervozan
ImamZato jel sam kak sam stariji izgubio volju za vožnju a jel ti imaš auto ?
Ajd ti pusti mene i daj tamo u tvojoj zemlji 40 tisuća eura u dućanu iako ti racun iznosi 20€.Treba pitati drlove kad si zadnji put jebo jer vidim da si u zadnje vrijeme nesto previse nervozan
Al eto počasti malo te tete sto rade u dućanu jer si ionako široke rukeAjd ti pusti mene i daj tamo u tvojoj zemlji 40 tisuća eura u dućanu iako ti racun iznosi 20€.
Prošli tjedan, a nervozan sam jer ima previše na forumu , a ne znam kako da se izrazim a da ne uvrijedim nekogTreba pitati drlove kad si zadnji put jebo jer vidim da si u zadnje vrijeme nesto previse nervozan
Kaj si mu ti advokat?Ajmo malo o tebi, zasto si tako naporan?
Ja dajem samo za dobre uslugeAjd ti pusti mene i daj tamo u tvojoj zemlji 40 tisuća eura u dućanu iako ti racun iznosi 20€.
Ne, nego ninja mi je dobar frendKaj si mu ti advokat?
Pa nisam znao da ti netko odma postane frend ako ti preporuci neku prostitutkuNe, nego ninja mi je dobar frend
Nije samo zbog toga, nego se vidi da je dobar i da nije pokhara kao neki sa ovog forumaPa nisam znao da ti netko odma postane frend ako ti preporuci neku prostitutku
Pokvaren sa ovog forumaNije samo zbog toga, nego se vidi da je dobar i da nije pokhara kao neki sa ovog foruma
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|