Zaključak- ti nisi sig. Aha!Sve sto sam imala napisala sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaključak- ti nisi sig. Aha!Sve sto sam imala napisala sam...
Koliko imaš mačaka digi, tajno pitanje?Zaključak- ti nisi sig. Aha!
SigiKoliko imaš mačaka digi, tajno pitanje?
8Koliko imaš mačaka digi, tajno pitanje?
Odgovori mi na poruku u ppI za kraj:dobijem li od ikoga od vas bilo kakvu poruku na telefon prijavit cu vas za uznemiravanje policiji. Narocito tebe ventura. Po tebe ce ambulantna kola doci..
Nadi si jebeni zivot
Nebrini se ja tvoj broj nemam izbrisao sam ga i ovo je moja zadnja poruka tebiOdgovori mi na poruku u pp
Jesi ti bas toliko glup... Alo... Ne zelim vas vidjet sta nije jasno???Odgovori mi na poruku u pp
Hvala kurcuNebrini se ja tvoj broj nemam izbrisao sam ga i ovo je moja zadnja poruka tebi
Pa daj mi odgovori u pp onda na pitanje koje sam ti postavio jbtHvala kurcu
Pa daj mi odgovori u pp onda na pitanje koje sam ti postavio jbt
Zasto da ja tebi bilo gdje odgovaram i sta tu tebi nije jasno...Pa daj mi odgovori u pp onda na pitanje koje sam ti postavio jbt
Gle kaj si mi onda dala svoj broj i javila mi se u pp i rekla da idemo na kavu aj mi to objasniZasto da ja tebi bilo gdje odgovaram i sta tu tebi nije jasno...
Sta imas ti nasamo radit samnom na kavi?
Jesmo mi isto godiste?
Imamo li mi iste price, interese?
Ajde dida spusti se s oblaka...
Pored xopa svi ste nebitni i bit cete zauvijek. Toliko.
Zato sto nisi trebao se naci samnom nego sa drugom zenom. Ne zanimas me.Gle kaj si mi onda dala svoj broj i javila mi se u pp i rekla da idemo na kavu aj mi to objasni
E pa vidiš onda si me trebala sa njom spojit i ti bi svoje obečanje ispunila i znam da te nezanimamZato sto nisi trebao se naci samnom nego sa drugom zenom. Ne zanimas me.
Morti napisem knjigu i nazovem je Patnje starog ninje. Bit će slično ko patnje mladog werthera . Jedino ne znam kaj da napisem za kraj kako ju završit .Dobro jutro radni narode
Nekakav tisnjak
Oce li se drama nastaviti??
Neće drama je gotovaDobro jutro radni narode
Nekakav tisnjak
Oce li se drama nastaviti??
Samo nemoj da bude happy endMorti napisem knjigu i nazovem je Patnje starog ninje. Bit će slično ko patnje mladog werthera . Jedino ne znam kaj da napisem za kraj kako ju završit .
Tamo se werther ubio, a bojim se da ćemo završit priču s takvim krajem da je ninja prešao u drugi tim i da ga je neki transic zguzio . To je jedna vrsta kraja koja nije happy End. 2 . Vrsta može bit da je ninja postao teški alkoholičar . Dalje ne znam kaj bi još moglo biti završetakSamo nemoj da bude happy end
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|