Mogao bi ti meni platit jednu curu sa ege kad dođeš na godišnji jel može frende ?.Tko se hvali, samo sam jednom rekao i to je to, poslje vise nisam vise to spominjo niti cu vise spominjat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao bi ti meni platit jednu curu sa ege kad dođeš na godišnji jel može frende ?.Tko se hvali, samo sam jednom rekao i to je to, poslje vise nisam vise to spominjo niti cu vise spominjat
Naravno, obecao sam da cu te pocastit i tako ce i bit, prvo cemo otici na cugu i izabrat ces kod koje zelis iciMogao bi ti meni platit jednu curu sa ege kad dođeš na godišnji jel može frende ?.
Može frendeNaravno, obecao sam da cu te pocastit i tako ce i bit, prvo cemo otici na cugu i izabrat ces kod koje zelis ici
Ja bi na tvome mjesu izabrao neku najskuplju koja će biti kod koje je 1h 300€Može frende
Frende vidi ko se pojavio na forumuTako je
Zelim da svi vi znate koliko mi ovaj divan decko znaci i koliko ga volim i koliko cu ga voljet zauvijek... I koliko mi ne pada na pamet da se s ikim od vas vidim.. I koliko ste svi nebitni pored njega...Xopy volim te i ti to znas
Evo forumaši sad znate tko je njen dečko i zašto me odjebala i nije ispunila obečanje i nemoj mi se izvinjavat nikad ti neću oprostit jako si me povrijedila mogli smo otič na jednu kavu nebi ti on to zamjerioZelim da svi vi znate koliko mi ovaj divan decko znaci i koliko ga volim i koliko cu ga voljet zauvijek... I koliko mi ne pada na pamet da se s ikim od vas vidim.. I koliko ste svi nebitni pored njega...
I koliko je mojih suza proliveno zbog njega...
I koliko cekanja... I koliko nadanja... I koliko neprospavanih noci... I koliko sam od nekih od vas u razgovoru trazila samo utjehu da ce sve biti ok..da ce on biti dobro, da ce se vratiti...
I koliko je poseban... I vrijedan ljubavi...
Ne trebaju ni meni ni njemu vase pare..
Izvinjavam se Ninja... Naravno da takav covjek nikada ne bi uzeo ni lipe koja mu ne pripada... Zelim da svi znate ovo...
Tebe je stvarno naljutilo sto nije na kavu jer si ti mjenjao plan i štel na samo snjom. Kaj bi ostali trebali kolko je muških ovdje da su ih cure odjebale i di bi stigli da su ljuti cijelog života. Znas kak se poveda ko se ljuti uvali mu se krutiEvo forumaši sad znate tko je njen dečko i zašto me odjebala i nije ispunila obečanje i nemoj mi se izvinjavat nikad ti neću oprostit jako si me povrijedila mogli smo otič na jednu kavu nebi ti on to zamjerio
Nismo... Ja me zelim nista od tebe.. On je meni rekao da vam ja svima uzmem lovu, naravno da njemu ne treba i ne bi je nikada uzeo... Ali meni ne trebaju tvoje pare. Da, to je osoba koju volim i kojeg cu voljet zauvijek.Evo forumaši sad znate tko je njen dečko i zašto me odjebala i nije ispunila obečanje i nemoj mi se izvinjavat nikad ti neću oprostit jako si me povrijedila mogli smo otič na jednu kavu nebi ti on to zamjerio
Ja jedino tu vidim dramu i tragediju. Ove ostale neOvo je sapunica sa elementima humora, parodije, drame, tragedije, misterije pa čak i sf-a, jebeno! Ako se ekranizira ne gine vam minimalno zlatna arena!
Evo sad vidiš tko je kriv zašto nismo išli na kavu i sere da ga voliJa jedino tu vidim dramu i tragediju. Ove ostale ne
Nitko ti nije kriv. Ja ne zelim nista s tobom. Ni tebe, ni pare.volim ga vise od icega, da...Evo sad vidiš tko je kriv zašto nismo išli na kavu i sere da ga voli
Neseri ti voliš samo pare i obična si lažljivica kaj si obečala kavu i onda me odjebalaNitko ti nije kriv. Ja ne zelim nista s tobom. Ni tebe, ni pare.volim ga vise od icega, da...
E da ti si prostitutka a zna se kaj one voleNeseri ti voliš samo pare i obična si lažljivica kaj si obečala kavu i onda me odjebala
Koje parw, boli me kurac za tvoje pare.kupim vas sve tu. Odjebala sam te jer si naporan i jer ne zelim nikakve veze imat s tobom. Da sam htjela tvoje silne pare vec bi ih uzelaNeseri ti voliš samo pare i obična si lažljivica kaj si obečala kavu i onda me odjebala
Eto vidis da nisam...E da ti si prostitutka a zna se kaj one vole
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|