Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi platio Sig da se htjela družit ali njoj na ruke a ne uplata prije druženjaPa ima ona stara izreka, nema djabe ni u stare babe, si bi se druzili a nitko ne zeli platiti A jos su gori oni koji se cjenkaju kao da su na trznici.
Nebrini se za mene ona nepostoji više i neželim više da se raspravlja o nama okDa je nisi gusio i da joj nisi dosadjivao, siguran sam da bi ona odrzala svoje obecanje, ovo je samo nacin da se maknes od nje
Pa ne brinem se, meni je tatalno svejedno, ja ti samo ukazujem na greske, i da znas ubuduce kako to djeluje na ljude...Nebrini se za mene ona nepostoji više i neželim više da se raspravlja o nama ok
Jel ti trazila uplatu prije druzenja?Ja bi platio Sig da se htjela družit ali njoj na ruke a ne uplata prije druženja
Ti imaš ozbiljnih problemaPa ima ona stara izreka, nema djabe ni u stare babe, si bi se druzili a nitko ne zeli platiti A jos su gori oni koji se cjenkaju kao da su na trznici.
Da treažila je da njenom dečku uplatim 200 eura da mu se javim na njegov instagramJel ti trazila uplatu prije druzenja?
Znam Venti sve i tebe je blokirala zbog njegaTi imaš ozbiljnih problema
E vidis sa kime imas posla, odjebi to.Da treažila je da njenom dečku uplatim 200 eura da mu se javim na njegov instagram
Odjebala je ona mene blokirala me a onda sam ja izbrisao njen broj i da to nije normalno uplata prije druženja imaš pravo .E vidis sa kime imas posla, odjebi to.
Ok da je trazila da njoj platis prilikom druzenja..a nekom pimpu placat unaprjed
Sad ti vise nije draga ? Ako si bio idemo na kavu jel tak i ako si joj dosađivao ko ovdje na forumu nije ni čudo.Odjebala je ona mene blokirala me a onda sam ja izbrisao njen broj i da to nije normalno uplata prije druženja imaš pravo .
Nije mi više draga i pusti me na miru okSad ti vise nije draga ? Ako si bio idemo na kavu jel tak i ako si joj dosađivao ko ovdje na forumu nije ni čudo.
Tako jeJa bi platio Sig da se htjela družit ali njoj na ruke a ne uplata prije druženja
A koliko ti dosadujes na ovom forumuSad ti vise nije draga ? Ako si bio idemo na kavu jel tak i ako si joj dosađivao ko ovdje na forumu nije ni čudo.
Da istina kolko me je stalno pitao za VikiA koliko ti dosadujes na ovom forumu
Pitao te i Federer pa kaj sad nikom ništa .Da istina kolko me je stalno pitao za Viki
Dosađuješ i ti i sam se znas penezima hvalit kak imaš. Da nemas zanima me jel bi onda brdo žena bilo oko tebe i voljelo te kako se hvališA koliko ti dosadujes na ovom forumu
Tko se hvali, samo sam jednom rekao i to je to, poslje vise nisam vise to spominjo niti cu vise spominjatDosađuješ i ti i sam se znas penezima hvalit kak imaš. Da nemas zanima me jel bi onda brdo žena bilo oko tebe i voljelo te kako se hvališ
Ja sam ga jednom pitao, a ti stalno dosadujesPitao te i Federer pa kaj sad nikom ništa .
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|