Imaš pravoNinja glavu gore ima picki kolko oces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš pravoNinja glavu gore ima picki kolko oces
Morti bi se njena frendica zagledala u ninju i imao bi šansu , a viky mora plaćat i kad mu prođe pol h ide domaHtjeo se naci snjom da ti imas sta pitat, bolje ti nadi neku slicna viky i zabavis se, a ne da ispitujes nindju zasto se htjeo naci s sig
Al spozabil sam da ti jedino znas škatoflina pokazivat deklama i misliš da su se zagledala u tebe, a ne v tvoje peneze.Htjeo se naci snjom da ti imas sta pitat, bolje ti nadi neku slicna viky i zabavis se, a ne da ispitujes nindju zasto se htjeo naci s sig
Ta njena frendica je rastavljena i ima 2 djece možda bi tražila da se brinem za njenu djecuMorti bi se njena frendica zagledala u ninju i imao bi šansu , a viky mora plaćat i kad mu prođe pol h ide doma
E moj drlove da samo znas s kakve dvije cu se druzit kad dodem u hrvatskuAl spozabil sam da ti jedino znas škatoflina pokazivat deklama i misliš da su se zagledala u tebe, a ne v tvoje peneze.
Glec bil bum direktan nebi se štel zamjerit.S obzirom da imaš 50 let već si trebao imat djecu.Ta njena frendica je rastavljena i ima 2 djece možda bi tražila da se brinem za njenu djecu
Kakve dvije? Jedino mogu biti svije cafute koje rade duo. A vjerojatno ih ima na ege.E moj drlove da samo znas s kakve dvije cu se druzit kad dodem u hrvatsku
Pa sta nisi vec procitao sa onog svog drugog profila ?Ih 10 stranica mi se neda čitat imal šta pametno za pročitat ? Zašto je ovdje tiho ovako
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/seksualna-manipulacija.2375/post-118051Blokirala te jesi si naporan i jer je gusis. Obecala ti je cugu a ti je i dalje pitas isto pitanje nekoliko puta na dan... kompa naporan si i zato si dobio odjeb
Zaborvaio sam mail i lozinku tog drugog bio samo jednom na njemu . Znam da je imao samo broj 25 u sebi . Tako da imam taj kojem nezz lozinku i ovaj Jura i tjt. Prestanite pit i tjt pa vam se neće priviđaat. Kada ja popijem na nekoj zabavi puno piva onda mi se spava i priviđaju mi se bijeli miševi kao što se tebi neki drugi acc privida znam ja kako je toPa sta nisi vec procitao sa onog svog drugog profila ?
Tako je i nisam ja zajebo nego Sig ali nećemo više o tome bilo pa prošlo okLjudi to je njegova stvar jel zajebo ili nije
Ne znam zasto se o tome raspravlja,njegova stvar
Samo hrabro ninja Odi do neke sa ege. Imaš neku azijatkinju 600€ 1h pitaj brata Federera da ti posudi. Sve bu u vreduTako je i nisam ja zajebo nego Sig ali nećemo više o tome bilo pa prošlo ok
Jednom se živi. Za pravu curu koju želiš ništa nije previše . Pitaj Federera da ti pozajmi bit će sretan sto nekom može pomocMa naći ju ja neku drugu ali ne sa ege preskupe su a ova japanka preskupa 600 eura 2 h nije to za mene a i nema wapp nego neki francuski broj
Nadam se da nisu sa PO ili EGEE moj drlove da samo znas s kakve dvije cu se druzit kad dodem u hrvatsku
Nisu, to je sigurnoNadam se da nisu sa PO ili EGE
Pa pošalji joj poruku na mail pa će ti odgovorit
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|