Eto pitaj onda pandu Federera da nama trojici da po 200€ umjesto tebe posto te tu savjetujemo i sve, meni su uvijek povedali nema dzabe ni u stare babe.Haha pa nisam ja Federer da ležim na parama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto pitaj onda pandu Federera da nama trojici da po 200€ umjesto tebe posto te tu savjetujemo i sve, meni su uvijek povedali nema dzabe ni u stare babe.Haha pa nisam ja Federer da ležim na parama
Ninja samo ti deri obje ih rijesi ima da vide ko je ninjaEvo odblokala me i rekao sam joj nek dođe sa frendicom pa ćemo vidjet kaj će bit
Ok odjebala me život ide daljeBlokirala te jesi si naporan i jer je gusis. Obecala ti je cugu a ti je i dalje pitas isto pitanje nekoliko puta na dan... kompa naporan si i zato si dobio odjeb
Ma pusti to. Idi dalje.Nemojte me više ništa pitat u vezi Sig to je gotovo ona je zajebala i bolje da je nema na forumu više
Kaj bi bilo drugačije da je na forumuNemojte me više ništa pitat u vezi Sig to je gotovo ona je zajebala i bolje da je nema na forumu više
Tako je Venti i tebe je zajebala al su ju barem jebao ako ništa drugoMa pusti to. Idi dalje.
Pa bilo bi stalno bi vidio njen nick ovak ću ju brže zaboravit kad je nema kužišKaj bi bilo drugačije da je na forumu
Ma kakva slatkica nikad mi nije odgovorila u pp i ona se samo zajebavalaNinja trebao si ti slatkicu okrenut a ne cekat sto ne docekas
Ana mu je ponovno aktivnaNinja trebao si ti slatkicu okrenut a ne cekat sto ne docekas
Ana je u Rijeci rekla je kad dođe u Zg da ćemo na kavu valjda će održat obečanje za razliku od SigAna mu je ponovno aktivna
Frende to si mogao odmah skuzit da ce te zajebat, da je htjela stvarno ici s tobom na kavu dogovarala bi se stobom u inboxu, a tu te zavlacila na forumu koliko dugo za kavu samo da te na kraju sjebe, vjeruj ja sam odmah znao da ce te sjebatNemojte me više ništa pitat u vezi Sig to je gotovo ona je zajebala i bolje da je nema na forumu više
Pa javila se ona meni u pp i dala mi broj i čuli se mi na wapp i dopisivali i dogovorili kavu i onda je rekla da sam dosadan sa porukama i blokirala me i odustala od kave navodno i njena frendica neželi me više upoznat ma joj tko ju jebe briga me više za nju kužišFrende to si mogao odmah skuzit da ce te zajebat, da je htjela stvarno ici s tobom na kavu dogovarala bi se stobom u inboxu, a tu te zavlacila na forumu koliko dugo za kavu samo da te na kraju sjebe, vjeruj ja sam odmah znao da ce te sjebat
O vidoviti Milane nismo te prepoznali.Frende to si mogao odmah skuzit da ce te zajebat, da je htjela stvarno ici s tobom na kavu dogovarala bi se stobom u inboxu, a tu te zavlacila na forumu koliko dugo za kavu samo da te na kraju sjebe, vjeruj ja sam odmah znao da ce te sjebat
Zakaj si je gušio porukama? Opet si usrao šefa i stanicu. Da ti dam 10 nacrtanih ovca da čuvaš ti bi ih izgubio 69.Pa javila se ona meni u pp i dala mi broj i čuli se mi na wapp i dopisivali i dogovorili kavu i onda je rekla da sam dosadan sa porukama i blokirala me i odustala od kave navodno i njena frendica neželi me više upoznat ma joj tko ju jebe briga me više za nju kužiš
Sad je gotovo briga me više za nju nek se jebe sa svojim dečkomZakaj si je gušio porukama? Opet si usrao šefa i stanicu. Da ti dam 10 nacrtanih ovca da čuvaš ti bi ih izgubio 69.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|