Ninja nezna sig STA propustaA možda se predomislila jel je zaljubljena kužiš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ninja nezna sig STA propustaA možda se predomislila jel je zaljubljena kužiš
Haha nezna valjda a možda me odblokira tko znaNinja nezna sig STA propusta
Kad te odblokira samo uletiHaha nezna valjda a možda me odblokira tko zna
Znaci zajebao si ono ste se ne moze zajebati... i ti si to uspio, svaka ti castJbg malo jesam valjda zbog toga onda
200 eura i sredjenoHaha nezna valjda a možda me odblokira tko zna
NaravnoKad te odblokira samo uleti
Gle ona je htjela doći sa frendicom a ja sam htio se naći sa njom nasamo a to ona neće i onda me blokala jbgZnaci zajebao si ono ste se ne moze zajebati... i ti si to uspio, svaka ti cast
Imaš pravoA sta da ti ja kazem ocito joj nisi dovoljno zanimljiv
Ninja jebote ako joj frendica slatka ko sto si Reko kaj te jebe sig jesi tezakGle ona je htjela doći sa frendicom a ja sam htio se naći sa njom nasamo a to ona neće i onda me blokala jbg
Ninja nije ovisnikI sta sad ?
Ali ti jesi o njojNinja nije ovisnik
To je prošloAli ti jesi o njoj
Davno sam ja povedao da bi ninja i tenk i kamen uspio sjebat.Znaci zajebao si ono ste se ne moze zajebati... i ti si to uspio, svaka ti cast
Kaj bi ti nasamo s njom? Zakaj nisi pustio da dojde s pajdasicomGle ona je htjela doći sa frendicom a ja sam htio se naći sa njom nasamo a to ona neće i onda me blokala jbg
Evo odblokala me i rekao sam joj nek dođe sa frendicom pa ćemo vidjet kaj će bitKaj bi ti nasamo s njom? Zakaj nisi pustio da dojde s pajdasicom
Daj sad svima macanu, meni i xopocdu 200€ i bilo bu sve vreduEvo odblokala me i rekao sam joj nek dođe sa frendicom pa ćemo vidjet kaj će bit
Haha pa nisam ja Federer da ležim na paramaDaj sad svima macanu, meni i xopocdu 200€ i bilo bu sve vredu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|