aha ti si na strani njih znači pa dobroDa, ova Ana je fakat mentalno zakinuta, hvala kaj si postala ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha ti si na strani njih znači pa dobroDa, ova Ana je fakat mentalno zakinuta, hvala kaj si postala ovo.
a zašto?Mislim da imam savrsenu musteriju za tebe, ime mu je Ninja, simpatican momak, javi mu se u pp.
Ja sam na strani inteligencije, procitaj pazljivo kaj ti je lik napisao. Slovkaj, take your time. Ovdje ti ne prolazi zenska manipulacija, na krivoj si stranici. Pojadaj se ninji, on ti je super rame za plakanje.aha ti si na strani njih znači pa dobro
Pa javi mu se pa ćeš vidjeti i možeš mi kasnije zahvaliti.a zašto?
aha znači na muškoj si strani a ne na mojoj i to što su me izvijeđali i prijetili mi to je nikome ništaJa sam na strani inteligencije, procitaj pazljivo kaj ti je lik napisao. Slovkaj, take your time. Ovdje ti ne prolazi zenska manipulacija, na krivoj si stranici. Pojadaj se ninji, on ti je super rame za plakanje.
ma neču ništa sam si napisao mi ti sve gore da sam ja glupa i svePa javi mu se pa ćeš vidjeti i možeš mi kasnije zahvaliti.
Kad radiš s ljudima uvijek naletiš na budalu.aha znači na muškoj si strani a ne na mojoj i to što su me izvijeđali i prijetili mi to je nikome ništa
to je daKad radiš s ljudima uvijek naletiš na budalu.
Ja sam radio kao poštar. Po mojoj procjeni 15% ljudi su budale.to je da
jesuJa sam radio kao poštar. Po mojoj procjeni 15% ljudi su budale.
Mi smo se Ana družili kad si bila u Zg u Trnskomma neču ništa sam si napisao mi ti sve gore da sam ja glupa i sve
stvarno?Mi smo se Ana družili kad si bila u Zg u Trnskom
pa da ne gledam na sat stvarnoDa i bila si korektna nisi me požurivala uzeo 30 min bio 45
Jesam li ti rekao? A ispada kao da sam te ismijavao, filantrop sam, jednostavno volim pomagat ljudima i spajat ih. <3Pa javi mu se pa ćeš vidjeti i možeš mi kasnije zahvaliti.
Dobar je bio oral bez kondomapa da ne gledam na sat stvarno
da smo bliže popili bi kavuDobar je bio oral bez kondoma
evo dugujem ti kavuJesam li ti rekao? A ispada kao da sam te ismijavao, filantrop sam, jednostavno volim pomagat ljudima i spajat ih. <3
Popij s ninjom kavu u moje ime i nemoj ga blokirat na whatsappu ko zločesta sig.evo dugujem ti kavu
dogovorenoPopij s ninjom kavu u moje ime i nemoj ga blokirat na whatsappu ko zločesta sig.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|