Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebali se naći ali pitanje dal ćemo se naći blokirala me na wappZar se ne trebate naći ovih dana???
A ništa ako se neželi naći samnom kaj ja tu moguEto ga grebi...
Ništa, život ide dalje....A ništa ako se neželi naći samnom kaj ja tu mogu
Tako je al šteta Sigi je baš slatka jelda ?Ništa, život ide dalje....
Ništa još nije gotovo, sad si kupi par novih brojeva i šibaj joj poruke preko whatsappa, ako ćeš bit uporan, možda prihvati kavu. Moraš se malo više potruditi, možda da unajmiš privatnog detektiva da ju locira pa joj samo baneš a ona se ugodno iznenadi i odmah ti da pičke jer ja sam siguran da nitko nije bio tako uporan kao ti. Žene ti to obožavaju kad je frajer neumorno uporan, neka te niti murija koja dođe na vrata ne spriječi u tvom naumu! Samo uporan budi!Tako je al šteta Sigi je baš slatka jelda ?
A ako niti to ne upali, imaš tu forumašice carlu, emmu i anu. Sad je vrijeme da ih kreneš bombardirati sa privatnim porukama i porukama na profilima, što više poruka šibneš to su ti veće šanse, nemoj se predat ninja, ti posebni čovječe. Ako nećeš nać curu tu na forumu, stvarno ne znam di ćeš drugdje.Ništa još nije gotovo, sad si kupi par novih brojeva i šibaj joj poruke preko whatsappa, ako ćeš bit uporan, možda prihvati kavu. Moraš se malo više potruditi, možda da unajmiš privatnog detektiva da ju locira pa joj samo baneš a ona se ugodno iznenadi i odmah ti da pičke jer ja sam siguran da nitko nije bio tako uporan kao ti. Žene ti to obožavaju kad je frajer neumorno uporan, neka te niti murija koja dođe na vrata ne spriječi u tvom naumu! Samo uporan budi!
Hvala na potporiA ako niti to ne upali, imaš tu forumašice carlu, emmu i anu. Sad je vrijeme da ih kreneš bombardirati sa privatnim porukama i porukama na profilima, što više poruka šibneš to su ti veće šanse, nemoj se predat ninja, ti posebni čovječe. Ako nećeš nać curu tu na forumu, stvarno ne znam di ćeš drugdje.
Koji je razlog da te blokiralaTrebali se naći ali pitanje dal ćemo se naći blokirala me na wapp
Djevojko kupi AK-47 i nek te cuvaMolim sve prisutne da mi pomognu jer član pod nickom
Analitik
je rekao da če me doč ozlijediti i prijetio mi je
zanima me tko je on...ako ga tko zna nek mi piše na pvt
Neznam valjda se predomislilaKoji je razlog da te blokirala
Jesi ju mozda zatrpavo porukamaNeznam valjda se predomislila
Jbg malo jesam valjda zbog toga ondaJesi ju mozda zatrpavo porukama
Evo ti odgovora ninja pa ti sjebes sefa i stanicu dok si Reko keksJbg malo jesam valjda zbog toga onda
Da, ova Ana je fakat mentalno zakinuta, hvala kaj si postala ovo.RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije
a šta si ti koji visiš na ovom forumu i posjećuješ prostitutke? ili samo tu masturbiraš na tekst? ili si samo ovdje radi analitike ? Nisam prostitutka za početak. Nego je li ti dala popust za ovaj komentar? 😂forum.ljubavni-oglasnik.net
O Bože pogledajte....
Mislim da imam savrsenu musteriju za tebe, ime mu je Ninja, simpatican momak, javi mu se u pp.RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije
a šta si ti koji visiš na ovom forumu i posjećuješ prostitutke? ili samo tu masturbiraš na tekst? ili si samo ovdje radi analitike ? Nisam prostitutka za početak. Nego je li ti dala popust za ovaj komentar? 😂forum.ljubavni-oglasnik.net
O Bože pogledajte....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|