Goni se onda skupa sa njim ondaEto vidis da nisam...
Da jesam uzela bih ti tu mizeriju.
Ne treba mi.
Samo on mi treba i nista drugo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goni se onda skupa sa njim ondaEto vidis da nisam...
Da jesam uzela bih ti tu mizeriju.
Ne treba mi.
Samo on mi treba i nista drugo
Vidjet ces me iz inata.Odjebi sa foruma neželim više vidjet tvoj nick
Daj mi povedaj Zakaj glumiš tu nešto a ti i ja znamo da još duboko u sebi patiš za njom. Meni bi trebalo 10-15 min sa svakim od vas da stvorim psihološku sliku o svakom od vas. Za neke možda čak i manjeGoni se onda skupa sa njim onda
Ma boli me ona stvar za tebe više i briga me pojavi se na forumu ali ja ću te ignoriratVidjet ces me iz inata.
Hiljadu puta ponovit cu da ste naspram njega svi nebitni
Nepatim za njom za mene je nevidljivaDaj mi povedaj Zakaj glumiš tu nešto a ti i ja znamo da još duboko u sebi patiš za njom. Meni bi trebalo 10-15 min sa svakim od vas da stvorim psihološku sliku o svakom od vas. Za neke možda čak i manje
Gotova je sapunica ona je našla princa na bijelom konju the endIde sapunica dalje
E decki jeste vi naivniGotova je sapunica ona je našla princa na bijelom konju the end
Zakaj to kažešE decki jeste vi naivni
Pa nije ninja množina. On je jedan decko . Odnosno nije decko sa 50 godina.E decki jeste vi naivni
Tak naucit CES ako do sada nisi mada vec ti je bilo i vrijemeZakaj to kažeš
Nije ninja jedini ima ih josPa nije ninja množina. On je jedan decko . Odnosno nije decko sa 50 godina.
Da ja sam stari dečko hahaPa nije ninja množina. On je jedan decko . Odnosno nije decko sa 50 godina.
Da mislio sam da je dobra osoba a sad vidim da nije i da me samo zajebavala jbg naivan sam bioNinja kaj si ti mislil da budes s njom kavice pio il' da ti bude frendicu namjestila jao jao
Tak je i Venturu odjebala istoDa mislio sam da je dobra osoba a sad vidim da nije i da me samo zajebavala jbg naivan sam bio
Kud bi ona dosla kad bi sa svakim kavu pila jbg stari treba se i karat za lovuDa mislio sam da je dobra osoba a sad vidim da nije i da me samo zajebavala jbg naivan sam bio
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|