Al realno bili ste opsjednuti njome a da se ne lazemo nije nista ekstraTak je i Venturu odjebala isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al realno bili ste opsjednuti njome a da se ne lazemo nije nista ekstraTak je i Venturu odjebala isto
Priznajem jesam a neznam nisam je vidio uživo ali na profilnim je bila baš sexy jel ja volim sisateAl realno bili ste opsjednuti njome a da se ne lazemo nije nista ekstra
Pa ninja je htjeo samo kavu s tobom, o cem ti pricas, ako ti nesmijes na kavu snikim pored tvog decka onda ti sretno daljeKoje parw, boli me kurac za tvoje pare.kupim vas sve tu. Odjebala sam te jer si naporan i jer ne zelim nikakve veze imat s tobom. Da sam htjela tvoje silne pare vec bi ih uzela
Nije da ja ne smijem jeste vi glupi ko kurac ja NE ZELIM. jasno? Ne zelim.Pa ninja je htjeo samo kavu s tobom, o cem ti pricas, ako ti nesmijes na kavu snikim pored tvog decka onda ti sretno dalje
Ja sam... I neka se napusi kurca.A možda ovo nije sisata i guzata, ovaj zadnji post mi je jako sumnjiv. Evo to sam rekao samo kao vjerni čitatelj. Nastavit dalje..
O cem ti pricas, mizerija, koliko si para uzimala dok si se prodavala, bilo ti je dosta I manje od mizerijeEto vidis da nisam...
Da jesam uzela bih ti tu mizeriju.
Ne treba mi.
Samo on mi treba i nista drugo
Tak je samo kava ništa višePa ninja je htjeo samo kavu s tobom, o cem ti pricas, ako ti nesmijes na kavu snikim pored tvog decka onda ti sretno dalje
Napusi se i ti kurca.O cem ti pricas, mizerija, koliko si para uzimala dok si se prodavala, bilo ti je dosta I manje od mizerije
Pusti me na miru sa svojim glupostimaMene boli kurac za tebe Ninja...
Nisam se mislila s tobom nac... Nebitan si...
Iskoristit cu samo jos ovu priliku da kazem:
Ventura napusi se kurca psihopatu bolesni. Hvala.
Sad si me razuvjerila. Dobar argument. Ajmo dečki neka tajna pitanja koje je samo prava sigica znala, mora potvrdit svoju autentičnost.Ja sam... I neka se napusi kurca.
Ma vidiš da tu glumi neku sveticu a kurva je hahaO cem ti pricas, mizerija, koliko si para uzimala dok si se prodavala, bilo ti je dosta I manje od mizerije
Debilu mrtvi retardirani... Koliko si jadan...Pusti me na miru sa svojim glupostima
Haha kurva kojoj puca kurac za tvoje pare.. Pozderi ih i poseri slobodnoMa vidiš da tu glumi neku sveticu a kurva je haha
Pacenice nebitni kojem je prostitucija sve u zivotu... Sam si i ostat ces sam zauvijek smradu maliDebilu mrtvi retardirani... Koliko si jadan...
Koliko se sluzis jeftinim trikovima...
Koliko mi se gadis...
Koliko se ja gadim sama sebi sto sam te ikada pustila...
Malo razmislite, cura je navodno jedva čekala da joj izbrišu profil, a sad ga je ponovo napravila dosta brzo da bi vas sve vrijeđala. Ovo mi jako smrdi.Sad si me razuvjerila. Dobar argument. Ajmo dečki neka tajna pitanja koje je samo prava sigica znala, mora potvrdit svoju autentičnost.
Ma daj tipicno ,ti si glupa, koji kurac si ninju zavlacila za jednu pisljivu kavu, pola sata da si bila snjim na kavi on bi bio zadovoljan, totalno si promasenaNije da ja ne smijem jeste vi glupi ko kurac ja NE ZELIM. jasno? Ne zelim.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|